Українська Манітоба
-
я пожартував так, що кожен ресторан може вважатися українським так як там вереники є. На скільки я знаю то у вінніпезі українські "ресторани" більше на столові або кафе подібні або працюють на кейтерінг, хоча майже у всіх в них чудова якість. А мої улюблені вареники не в повністю українському ресторані це pineridge hollow біля birds hill парку. Якщо хтось знає повністю український ресторан буду також вдячний за пораду
-
Я точно не знаю де, десь біля Lockport, на ковбасу 🤣
-
Біля Вінніпегу. То для розваги, всі риби відпускали назад 🙂
-
І ще одне питання Де у Вінніпезі можна поремонтувати машинку для стрижки, перукарську?🙏
-
Вітаю! Порадьте,будь ласка,хороший апарат для газованої води,з власного досвіду Дякую!
-
Привіт друзі, хто шукає відмінне житло в класному районі та ще й девешево 1595 доларів за місяць - звертайтеся в приват, все розповім, всі деталі, домовимося про зустріч! Є на аренду з 1го жовтня мінімум на 7 місяців з можливістю відміни аренди кожного місяця, без довгострокових контрактів. Класний уютний будинок після косметичного ремонту: 2 спальні + салон + кухня + їдальня + кабінет + бейсмент в повний зріст + гараж 4*6 + величезний двір - сад. Нова техніка, high efficiency furnace, кондиціонер, новий water tank, пральна машина, сушарка Район Рівер Хайтс, Джон Франклін, старий заможній район Вінніпеґа, вулиця Wellington Crescent. Перший поверх 90м2 + такий же бейсмент зі шкафами, кімнатою - пральнею. Поряд парки, автобуси, поло парк 15 хвилин пішки. Район сказка, туже тиха вулиця