Українська Манітоба
-
in 2018, 58,319 attempts were made to earn a Class 5 licence, and 22,333 of those were successful, a rate of 38 per cent.
-
Він ще й в перпалку вступив?
-
Тобто біля двох людей з трьох роад тест не здають з першого разу після тесту на знання правил.
-
ні, він з першого разу його не здасть і мабуть з другого теж. Буде брати друга з правами щоб їздити і доїхати на МПІ на чергову здачу. Якщо робота пов'язана з авто - прийдеться щось вирішувати типу дейофф або ще щось. Тобто максимально геморойний час. На роад тесті є можливість показати що права то привілей, втратити легко і без них важко.
-
Нє, він прикинеться равликом на роад тесті а потім всеодно буде літати
-
прічіна астановкі. пакажитє відіофіксацію
-
більшість - 59.
-
важливий не тест на знання щтрафів а побачити що правила працюють як і покарання. В Україні теж є штрафи - але хто там їздить по правилах? Мало хто, бо за порушення нема покарання. Як і з іншими законами.
-
Ага, бачу це кожного разу коли їду 50 по знаках, а всі навколо 70-80 😁
-
ви здавали тут на права? Більшість водіїв цінують їх наявність і знають як невдобно без них.
-
Те, що міняють права - це супер! Велика подяка! А здавати тест - нічого не змінить. Я не водій і прав не маю, але розумію знак "maximum 100", до того ж він після кожного повороту/з'їзду на тій дорозі. От хіба би тест на знання штрафів... 😜
-
Так а цей, дівчинка не вдарилася?
-
Все ще категорично не згодна
-
Я рідко тут бачу коли 50 а трафік швишде 60. При тому в ВС там літають всі швидше набагато від лімітів. Мабуть щось знають
-
докази то до суду. Він там все розглядає і виносить рішення.
-
Ну іноді це корисно, але потрібно розуміти, що коли порушив - відповідай, не порушив вимагай докази
-
Он в Алберті навіть гелікоптери моніторять спідерів. Так потрошку то там то тут але привчають до порядку. Не ідеально але їздити тут це дуже спокійно і комфортно.
-
мене з 2014 по 2017 ні разу не зупинили копи просто так. Тільки на блок постах. Нікому нічого там не треба доводити на дорозі. Ну так було
-
Та теорія в 89% однакова, я пристосувався досить швидко до цих реалій, в знаки швидкості, то потрібно дебілом бути щоб їх не зрозуміти)
-
Я намагаюсь донести, що людина з України, і там він забовязаний за цим слідкувати і доводити провину при зупинці, тому іноді наші люди себе так ведуть себе за кордоном. Хоча таких напевне меншість. Бо той хто знав права та обовʼязки в Україні, вивчає їх і тут. А ті хто наглі та без мізків, вони такі всюди і нічого це не змінить, крім невідворотності покарання
22 Jan 2023, 08:02
82082/241840
8 minutes ago