Українська Манітоба
-
Ага, бачу це кожного разу коли їду 50 по знаках, а всі навколо 70-80 😁
-
ви здавали тут на права? Більшість водіїв цінують їх наявність і знають як невдобно без них.
-
Те, що міняють права - це супер! Велика подяка! А здавати тест - нічого не змінить. Я не водій і прав не маю, але розумію знак "maximum 100", до того ж він після кожного повороту/з'їзду на тій дорозі. От хіба би тест на знання штрафів... 😜
-
Так а цей, дівчинка не вдарилася?
-
Все ще категорично не згодна
-
Я рідко тут бачу коли 50 а трафік швишде 60. При тому в ВС там літають всі швидше набагато від лімітів. Мабуть щось знають
-
докази то до суду. Він там все розглядає і виносить рішення.
-
Ну іноді це корисно, але потрібно розуміти, що коли порушив - відповідай, не порушив вимагай докази
-
Он в Алберті навіть гелікоптери моніторять спідерів. Так потрошку то там то тут але привчають до порядку. Не ідеально але їздити тут це дуже спокійно і комфортно.
-
мене з 2014 по 2017 ні разу не зупинили копи просто так. Тільки на блок постах. Нікому нічого там не треба доводити на дорозі. Ну так було
-
Та теорія в 89% однакова, я пристосувався досить швидко до цих реалій, в знаки швидкості, то потрібно дебілом бути щоб їх не зрозуміти)
-
Я намагаюсь донести, що людина з України, і там він забовязаний за цим слідкувати і доводити провину при зупинці, тому іноді наші люди себе так ведуть себе за кордоном. Хоча таких напевне меншість. Бо той хто знав права та обовʼязки в Україні, вивчає їх і тут. А ті хто наглі та без мізків, вони такі всюди і нічого це не змінить, крім невідворотності покарання
-
тому я і кажу що обмін прав хоча б без знань теоріїї дуже завчасний
-
Коп не має витрачати час на дискусію щодо встановлення знаку по станадрту або чи його обладнання/інструкції відповідають нормам міжнародного права оон та інших організацій зелених
-
Ну людина ж з України і не знає, по ситуації не правил, ні прав. Тому… Я ж не проти, я намагаюсь не порушувати і всім рекомендую.
-
Тут їздити для мене максимально легко, та і перевищувати навіщо, коли нікуди не спізнюєшся…
-
не просто схожа але і трафік налаштований набагато розумніше. Інколи неправильно якось зробити майже нереально.
-
Мене по 2023 рік також, один попередження за весь час, бо не включив ближній за містом, а їхав на габаритах. І то це було лиш попередження… А я весь час їздив на номера АН і більшості зупиняли тільки на постах і то далеко не завжди
-
наші люди так ведуть бо звикли що можна посперечатись з копами в Україні і не отримати штраф через дірки в законодавстві.
-
Останніми роками взагалі
22 Jan 2023, 08:02
82090/241840
22 minutes ago