Українська Манітоба
-
@Foxoriginal хоче кікнути @Sergey5O з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
А де можна подивитися суму штрафів за кожне правопорушення? Можна в приват скинути. Дякую
-
Всім привіт. У місті Вінніпег здається в оренду кімната в двохбедрумній квартирі. Вільна з 1 жовтня, ціна 737 + комунальні платежі (приблизно світло і інтернет 60 доларів). Підземна парковка за необхідності - окремо оплачується 50 $. Адреса 2350 Portage avenue, неподалік від Assinaboine park. Автобусна зупинка одразу біля будинку. Поруч магазин Food Fare (3 хвилини пішки), до Polo Park їхати 8-10 хвилин. Гарна, світла і дуже затишна квартира, в цьому районі безхатьків по ночам на зупинках не зустрінеш. ( інколи з роботи повертаюсь після 12 ночі, вже більше року жодних неприємних інцидентів не траплялося). Побажання тільки щоб особа яка бажає заселятись вміла підтримувати чистоту і неконфліктна) Якщо є якісь додаткові запитання - пишіть, не соромтеся)
-
Всім привіт, продаю Macbook 2020 року в дуже доброму стані. Купляв в Європі 3 роки назад, я один власник, від коробки та чеку є фото. М1, 256 GB, Touch Bar. Часу довго продавати нема того ставлю таку ціну і така ціна буде дійсна тільки сьогодні. Все працює як часи, але є не великі царапки так як він часто жив в рюкзаку. На запитання, а віддаси за 300 відповідати не буду, дякую. Ціна 800$
-
Також потрібно пам'ятати, що деякі порушення можуть бути кримінальною відповідальністю і одними штрафами не відбудеться
-
www.gov.mb.ca/justice/tickets/pubs/brownbook.pdf
-
Дякую!
-
купив машинку за 40 кад, навчилась дружина. Все) супер економія)))
-
Готуйте долярчики на стрижку. Найкраще=дешевше для чоловіків/хлопців Ultracuts. Звичайно, якщо не стилістичні стрижки
-
Порадьте перукаря в районі гарден сіті 🙃 моя сімʼя більше не хоче, щоб я їх стригла 😩
-
У мене такий самий аргумент, але видно мої хлопці не можуть більше в кепці 🤣
-
Але як дружина та дочка підуть до перукаря, то там весь мій річний бюджет на стрижку :) але за то красиві 😁
-
Старожили – порадьте коли варто купувати зимові шини? Зараз акція у Costco. Може, бувають якісь регулярні акції до зими?
-
а коли тільки приіхали за 25 стригли)
-
я вже так напевно років 5 стрижусь, дружина супер навчилась, задоволений. Зайшов в сусідню кімнату, постригся, покупався, як новенький...і безкоштовно. бо в мене тут в індусів сама дешева стрижка 35 вже коштує.
-
Так, мене досі деколи дружина швидко підстриже, як не хочу йти у перукарню. Я стрижуся кожні 3 тижні, бо дуже швидко волосся росте. Перший рік то дружина постійно стригла, економили гроші.
-
а поки вона вчиться, ходиш в кепці)
-
Знижка 120 $ при покупці комплекту від 1000 $. Близько 12% знижка виходить.
-
А яка там акція? Якщо чесно, то 50% я ніколи не бачив на шини. Може інші бачили, але я ні
22 Jan 2023, 08:02
82116/230458
26 minutes ago