Українська Манітоба
-
Це є причиною для скасування тікета.
-
Метамізол заборонений в Канаді
-
Є два знаки: попередження про близькість шкільної зони і знак шкільної зони. Обидва пропустити і тиснути далі 50 кмг - за це треба нещадно штрафувати, бо це ознака ігнорування з боку водія. А якщо б в тій зоні були ваші діти? На думку не приходило таке?
-
Дмитре, неуважність і відсутність змоги побачити, через тимчасову перешкоду - різні речі.
-
Ще раз. Бувають випадки, коли після першого знаку, який закритий перешкодою, стоїть додж з камерою, неодноразово було помічено. І ти проїжджаючи попри додж бачиш уже дублюючий знак, але воно вже пізно. Так було у мене двічі - зафіксована швидкість 41 і 43км/год
-
Безперечно, на будь-яке порушення можна відшукати виправдання. Однак, це не робить водія безпечним. Саме через нормальну та безпечну культуру водіння у Канаді в рази менше смертей через ДТП, порівняно з Україною, де чи не кожних два місяці хтось влітав у зупинку повну людей.
-
Я ні в якому разі себе не виправдовую. Я наголошую, що треба бути уважним і що бувають такі випадки.
-
Всім привіт! Хтось користується тут картою Coinamatic? Той, що для ландрі. Як її поповнювати? Автомату в будинку немає, зареєстрував її онлайн, поповнив також онлайн. Гроші з кредитки радісно зняло, але на карті вони не з'явилися...
-
Якщо онлайн через кредитку, то, можливо, транзакція займає певний час
-
То вже друга картка. Ми поповнили першу, гроші не прийшли. Подзвонив їм, вони сказали, що карта не працює. Вислали мені нову з 10 баксами. Зараз поповнив цю й така сама фігня. Вже не уявляю, що я не так роблю...
-
Та програма часто глючить , таке буває ..
-
У Вінніпезі немає такої спеки, але все одно дякую. Купили на початку літа та так і не користувалися)
-
В магазині coop може бути автомат для поповнення карти
-
Для тих хто не полюбляє рак шкіри
-
Доречі , хотіла спитати. На яке перевищення швидкості подіція закриє очі? Тобто якщо можна 50, а я буду їзати 55, я матиму неприємності?
-
Спф не від спеки, а від випромінення, яке є навіть взимку, а влітку воно нещадне. Всі дерматологи світу бʼють на сполох щодо зростання раку шкіри, в Європі навіть відмінили мито на спф щоб більша кількість людей змогла дозволити собі користуватись весь час фільтрами.
-
Вибачте що не на український, але це дуже смішно 😂
-
А у вас на машинках кьюар коду нема? Ми просто додатком їх користуємося і всьо, завжди все працює
-
Можливо хтось знає ? Я не можу поповнити з своєї карти рахунок на покерстарс ? В Канаді ж не заборонені азартні ігри , чому я не можу поповнити ?
-
Немає, в нас якісь ще допотопні, мабуть:( Та й проблема в тому, що на саму картку гроші не приходять... На прання грошей вистачило, а на сушку вже ні, так що розвісив все по квартирі, як в старі "добрі" часи:)
22 Jan 2023, 08:02
82223/230971
20 minutes ago