Українська Манітоба
-
fiber якраз зараз і підключений. платимо помісячно але вже довго з ними:)
-
так і зроблю мабуть
-
Дзвоніть і кажіть що бажаєте піти від них
-
Згоден з відео на всі 100% В мене знайомі канадійці вже на грані банкрутства,за іпотеку яку платили 1900 зараз 3200,на їжу раніше витрачали на родину 800 зараз 1200,зп родини за останній рік виросла на 300 кад.росходи на +70%.
-
3200 на іпотеку. 1200 на їжу. На що вони витрачають, що на межі банкрутства?
-
це як ви порахували? 3200+1200? Бюджет же не складається тільки з моргіджу і їжі
-
чесно кажучи їжа на стільки на подорожчала
-
Хз скільки вони заробляють
-
Проблема суттєвого зростання цін на все підряд це не тільки проблема Канади зараз. А й більшості інших країн. Наклалося один на одного багато різних факторів і такий результат, на жаль.
-
Це так мало заробляють канадці? 4500 на сім'ю?
-
їх бюджет мабуть був ок при умові що 1900 платили за будинок і щось там ще залишалось. І тут 15600 за рік треба платити більше і мабуть воно забирає те що до того лишалось. Треба їхати в дешевший будинок.
-
на яблука ціни залежать від сезону. Яйця були щось біля 30 центів зараз 35 здається. Ну точно різниця не набіжить на 400 доларів.
-
Ок, згоден. Але це не витрати на банкрутство. Дохід сім'ї (тим більше канадців) спокійно покриє ці витрати.
-
вони можуть платити за пару машин, освіту дітей або дітсадки, відпочинок, страхування тощо
-
Я тут майже рік і бачу як у мене чек вирос на +20%.якщо яйця були 3 зараз 4,морква була 3 зараз 4,горіхи міндаль був 12 зараз 19,яблука були 5 зараз 7-8,кажу за ціни у волмарті
-
в собіс часто бувають промо на всякі яйця і ціни співставні тоді. В коопі - 35 центів. В суперсторі здається теж. Тільки не треба купувати 60 як ото костко дурнувате продає. Та наче і волмарт десь так продає їх. Ну якщо не шукати якість біо без гмо зібрані королевською родлиною особисто десь у них в маєтку
-
Я вважаю просто – 4500 – 5000 на одного. На двох це близько 10 тисяч. Якщо витрати на їжу та житло 4500. То залишається ще як мінімум 4500. Напевно, треба скоротити витрати, щоб не стати банкрутом.
-
Я живу не у вініпезі,у нас костко нема.є волмарт і собіс але в собісі там ціни як в ресторані
-
Яйця в Costco 60 шт за 18 $, морква 1,99 $, яблука по 2 $.
-
ну або шукати ще одну або більш оплачувану роботу
22 Jan 2023, 08:02
82303/239995
4 minutes ago