Українська Манітоба
-
Я думаю що може людина стрибнула сюди з паралельного всесвіту , то там десь правда є таке , чистими 5к на місяць . В мене коло спілкування за декілька місяців у Канаді не дуже велике, але канадійці місцеві , тут народилися . 18 доляріків на годину - це дуже не погана зп . Тобто десь 2500 баксів на місяць то вже молодці .
-
тобто 17 доларів за все?
-
Продається спальний комплект Queen з матрасом , включає узголів'я ,два крайніх столика, комод і дзеркало ₴ 450 за все . Можна телефонувати Стефан тел. 204-803-5356
-
звичайно
-
Тобто net. Gross це pretax
-
Він не пробивний.я вже посивів
-
А можно побачити математику? Як ви поділили 60к на двох, потім на 12 місяців та 176 годин (місяць) і отримали 12,5?
-
Та дивись 25*160=4000 4000*12 місяців=48000 48000 мінус податок=~~~36000 чистими,або 3000 в місяць
-
Друзі хто недавно подавався на ліцензію по володінню вогнепальної зброї. Ви в конверт разом з заповненими бланками вкладали оригінал довідки про несудимість чи копію ?
-
60к це після податків
-
Завод в мене. За 5 років можна вскочити на 25$ за годину (ьез врахунку інфляції). Тімлід-білорус Александр після 15 років в компанії має 29 на годину претакс
-
А що такі за роботи за 25-30 без освіти ? Теж хочу
-
Я не знаю, як ви вважаєте. При зарплаті 25 $ на годину - це близько 60000 $ на рік. Якщо як ви кажете це на двох, то у вас виходить, що кожен працює за 12,5 $ на годину… І це середня зарплата?
-
18 на годину - це 2200-2400 (тобто те що в мене, бо премуіумів насипають). Але в середньому, якщо працювати без освіти чи ліцензії - $25-30. Раніше було солодко (за словами моїх коллег) , але тепер при владі ліберали, то й таке маємо
-
Ну маємо, що маємо. Завжди єбудови, або курси MELT на класс 1 ю
-
The forecasts that we obtain for year-over-year growth of real gross domestic product (GDP) have declined from 5.6% at the start of January 2022 to 2.1% by February 2023. The lower price-to-earnings ratios for industries that are more sensitive to interest rates are the reason for this decline.
-
5 років , 15 років херачити - Це не зовсім те , що ви писали до цього «без освіти та ліцензії 25-30»
-
Світова інфляція, здорожчання енергоресурсів псують рівень життя. Але тут економіка зростає з кожним роком, порівняйте з країнами ЕС, Великобританією та її "вдалими" реформами. Не так все погано в Канаді
-
Хто вам таке сказав? Я працюю зараз з Канадаійцями народженими у Канаді, коли прийшла на роботу ми всі отримували 15$ на годину, моя начальниця 17.50. Через 7 місяців мене підвисили і зарплата зросла до 20.75, через те що мене підвисили довелося і моїй начальниці ( тепер ми обидві supervisor) підняти зарплату. Інші в моєму офісі так і отримують поки що 15, але я до чого. Я імігрант, моя колега 10 років пропрацювала у компанії, а її зарпланятня зрозсла тоді коли і моя. Тому я не бачу тут ставлять до іммігрантів як до другого сорту. І ще додам, мене спочатку ну прям дуже дивувало що Канадці, народжені тут працюють на зарплату у 15 доларів. Але вже звикаю.
-
30 на годину і буде 3300
22 Jan 2023, 08:02
82365/239308
3 minutes ago