Українська Манітоба
-
Друже ніколи нічого не дешевшає,все тільки дорожчає,ось це запам'ятай.завтра Китай може напасти на тайвані і опять світова криза така,що мало всім не покажиться.
-
Та тут ніхто скаржиться не буде, усі когось десь там знає, хто де працює і хто скільки заробляє. Тільки хто ці люди - ніхто не знає. Тут самі експерти, не переживайте 😀
-
A good time to invest and rent real estate.
-
-
Він завжди перегріт Це як мій знайомий котрий не купив будинок у нанаймі за 500.000 бо чекав що ціни впадуть,тепер дочекався що живе в ренті і ціни на будинок 1.000.000+
-
Використовуєте накопичену вартість першого дому на інший :)
-
Ринок Вінніпегу добрий для цього, бо речі. Модна ще купити старі квартири за 150-200К і здавати в рент по 1100-1300 спокійно, заробляючи приблизно 5% після сплати кондо і податків. Я рахував у Онтаріо, то тільки 2.5-3.5% можна на ренті заробити в Торонто, Оттаві, Лондоні, Кіченері, Ватерлу.
-
Кінець кінцем , а ось для тих, хто ніщій 😂 The City of Winnipeg has released her schedule for free swims in September. This is a great opportunity to cool off and get some exercise, all without spending a dime. Learn more about the free swim schedule and make your plans: wpgforfree.ca/2023/09/04/free-swim/
-
Займенник she використовують і досі, навіть в сучасній англійській, по відношенню до кораблів, човнів та всяких плавзасобів. She по відношенню до назви країни або міста - це трішки застаріла, і така, трохи поетична манера. Типу «Київу мій…» але англійською, тоді «Киіву моя…» 🙂