Українська Манітоба
-
-
Він завжди перегріт Це як мій знайомий котрий не купив будинок у нанаймі за 500.000 бо чекав що ціни впадуть,тепер дочекався що живе в ренті і ціни на будинок 1.000.000+
-
Використовуєте накопичену вартість першого дому на інший :)
-
Ринок Вінніпегу добрий для цього, бо речі. Модна ще купити старі квартири за 150-200К і здавати в рент по 1100-1300 спокійно, заробляючи приблизно 5% після сплати кондо і податків. Я рахував у Онтаріо, то тільки 2.5-3.5% можна на ренті заробити в Торонто, Оттаві, Лондоні, Кіченері, Ватерлу.
-
Кінець кінцем , а ось для тих, хто ніщій 😂 The City of Winnipeg has released her schedule for free swims in September. This is a great opportunity to cool off and get some exercise, all without spending a dime. Learn more about the free swim schedule and make your plans: wpgforfree.ca/2023/09/04/free-swim/
-
Займенник she використовують і досі, навіть в сучасній англійській, по відношенню до кораблів, човнів та всяких плавзасобів. She по відношенню до назви країни або міста - це трішки застаріла, і така, трохи поетична манера. Типу «Київу мій…» але англійською, тоді «Киіву моя…» 🙂
-
на мою особисту думку десь так воно і є. 18 кад на годину - це після податків 1550-1650 евро/місяць Причому ціна задоволення лише базових потреб десь на 30 відсотків вища ніж в ЕС. Стосовно іпотечного займа теж правда. Це відбулось із-за того, що люди обирали не фіксовану а плаваючу відсоткову ставку. До цього ще потрібно додати, що внутрішній ринок кваліфікованої праці дуже сильно захищений через ліцензування, недоступну для значної частини мігрантів освіту та канадські особливості робочої культури. Тобто якщо узагальнити, то мігранти це не більше ніж нові кліенти костко та нові пожиттеві орендарі житла. Але так, звісно, old money почувають себе добре.