Українська Манітоба
-
В цьому є метал, в подібних не було.
-
Він не буде трястися після закінчення повністю ремонту, тоді все буде зʼєднане одне з одним, там легке відчуття що трясеться, но це дійсно є.
-
До вашої дити буде «привязаний» куратор (councelor) або resource teacher.
-
Також не будемо заьувати що зарплатні робітникам будов також треба платити. А трейди роблять і потребують немалих зарплатней Але досі не зрозуміло, чому в багатоповерхівці шматок бетону відгороженний драйволом від сусідів тут також коштує 200-300 тисяч
-
Дитині все розкажуть і допоможуть. Я працюю у цій сфері. Так, є обовязкові і предмети на вибір. Не переживайте. Тут система шикарна.
-
Там з предметів на вибір були танці, музика, хор, акторське мистецтво і таке інше. Ми відмічали, але як далі це буде відбуватися? Там з обовʼязкових лише чотири предмета вроді…. Коротше у мене більше питань аніж відповідей. Але сподіваюсь, що розберемося. А ще нема якогось куратора в школі, щоб я могла комунікувати. До кожного вчителя окремо звертатись з питаннями?
-
Я нічого не має просто, я написав свою думку, що з простого дерева і тирсоплити ціни мільйони за будинок, а те що робота, матеріали, земля і так ясно, як писав вище, життя стало дуже дорогим, думаю багато з вас пам’ятає, як в 90-тих будували в селах, зібралися знайомі, за горілку, закуску, все з колгоспу, збудували і досі стоять, но тепер, такого не має, навіть і в селах до пів мільйона гривень тільки на матеріали.
-
Усе робиться так щоб не перенагружати дітей.
-
Немає бути умов
-
Це початок школи. Через тиждень два - учителі запропонують гуртки
-
Значить у дитини такий розклад. У старших класах буде більше вибору. Предмети як математика, англійська, фізкультура та історія - є обов’язковими