Українська Манітоба
-
Ну я просто переказала тобі слухи і коментарі в місцевому публіку в інсті
-
Доброго вечора. Чи є тут україномовні консультанти з RBC? Хочемо відкрити там рахунок, з англійською не дуже. Напишіть будь ласка в особисті, дякую
-
коли захочеться відпочити на Кубі то згадайте цей факт до купівлі квитка
-
Дані кубинців, які підписали контракт з російською армією, щоб вбивати українців. 🎥 Кібер Спротив
-
1) Вивчати умови самому в будь якому банку 2) Є можливість підключити перекладача
-
Не бійтесь англомовних співробітників. Вони знають як користуватися перекладачами. І вони працюють з новоприбулими українцями вже більше року. Вони знають що робити 😉
-
А яку освіту треба мати, щоб працювати теллером у банку?
-
Це прям точно точно ? Дякую
-
Ви запитали які вимоги до освіти. Я відповіла, що вимог до освіти немає
-
Посвідчення водія
-
Питання , для подорожей по Канаді літаком , чи потрібен укр паспорт ? Чи достатньо посвідчення водія?
-
Тобто вчать на місці? І можна бути зовсім "далеким"? 😁
-
Вимог до освіти немає
-
Перечитайте ваше питання. Ви спитали яку треба мати освіту… А я вам відповіла, що можете і після школи. Подаєте резюме, проходите співбесіду, і робота ваша. Вимог до вашої освіти для теллера немає.
-
Дякую Останнє питання Букінгу теж буде достатньо посвідчення? Я маю На увазі готелю при заселенні
-
ось дивіться www.westjet.com/en-ca/get-travel-ready/id-requirements
-
Так. Український паспорт для того, щоб перетинати кордони, як українець.
-
Ну я не про вимоги запитала, але дякую!
-
Доброго дня😊Пропоную для вас Українські страви.Винаймую комерційну кухню. Посилання на інстаграм сторінку instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg== Посилання на фейсбук сторінку www.facebook.com/profile.php?id=61550943056493&mibextid=avESrC
-
так. ваш канадський драйвер лайсенс підходить майже всюди. Окрім подорожей за кордон.
22 Jan 2023, 08:02
82767/231097
8 minutes ago