Українська Манітоба
-
Зима супер. Маєшь машину ходишь в кросівках в тих що літом ходив, без шапки! Поки мені подобається все
-
Зима як зима. Теплі речі купуєш і все.
-
Бодрит
-
Та без питань)
-
Щоб не надавати сертифікат з мови (TOEFL Academic 86+) Треба 2 роки в Канаді в школі А без статусу PR навчання в вузі коштуватиме ×5 від вартості для резидентів. Брати OWP для неї, відправляти до Хайскул на 2 роки (діти мають праао навчатися в школі до 21 року ) Як minor під вашим OWP має право навчатися Оце мабуть й буде вирішуючим фактором.
-
Наступний вебінар відбудеться 29 грудня. 29 грудня 2022 року о 2:00 PM CST відбудеться онлайн-вебінар з представниками Податкової Агенції Канади (Canada Revenue Agency). Конгрес Українців Канади - Манітоба запросив представників Податкової Агенції Канади розказати про процес подачі податкових декларації для новоприбулих українців та які кредити та вигоди (Benefits and Credits) можна від цього отримати у 2023 році. Це можливість почути офіційну інформацію від представників Податкової Агенції Канади. На вебінарі буде можливість поставити запитання працівникам Податкової Агенції Канади. Запрошуємо українців, які ПРИБУЛИ до Канади відвідати цей вебінар. Будь ласка, заповніть форму для реєстрації на вебінар. Посилання на вебінар буде надіслане вам на вашу електронну пошту 28 грудня 2022. Реєстрація forms.gle/cUhsKt8jjuVzgtQY8 Кількість місць обмежена. Дуже просимо реєструватись тільки тих, хто перебуває в Канаді або прибуває до Канади у 2022 році. Конгрес Українців Канади - Манітоба
-
Я висловлю зараз свою особисту думку. Варто йти в школу. Вам за українську школу нарахують кредити тут повчитеся- заробите кредитів і будете мати сертифікат про закінчення Канадської школи. З ним легше поступити і на скільки я розумію не треба підтверджувати потім рівень англійської для університету.