Українська Манітоба
-
За Торонто, Монреаль вже читав раніше. Тільки не кожному це підходе нажаль.
-
А хіба сейфті треба на авто до 12 років? А чи існує можливість взяти просто кредит готівкою будь де(банк наприклад) щоб купити авто у часника за кеш?
-
Вітаємо, Юлия Шалина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Напевно так, але не під 6-7 відсотків і напевно не для новоприбулих(
-
А ви на Kijiji виставляли на продаж?
-
Вогонь, дякую
-
А не підкажете які умови?
-
Ще ні
-
Всем привет! Ищу людей на удаленную раб0ту!💵 Обучаю абсолютно бесплатно Никаких денег на перед я не беру🙅♀️ Мой интерес это работа на меня под % Сфера-Арбитраж Криптовалют Кому интересно в лс🔽
-
Підкажіть, будь ласка, контакти українця з СТО 🙏
-
Доброго ранку, Попросили розмістити, можливо комусь треба, безкоштовно. Меблі необхідно забрати до кінця суботи. 📍River Avenue, Osborne Village
-
Salvation Army. Якщо любите тварин то усі притулки тварин завжди потребують волонтерів.
-
Mark's Warehouse
-
Walmart, Canadian tire як варіант.
-
Всім добра, підкажіть де можна купити будівельний спец.одяг. дякую.
-
Так там залежить від бренду, тут є маже в кожному салоні україномовний. Але чекати авто - мінімум 3 місяці, бо я вже з усіма спілкувався, але більшість кажуть що десь пів року
-
Тут буває з цим складно, наприклад я вчора хотів податись на волонтерство а там аплікація, резюме, кримінал чек і інтервʼю зверху, такі речі іноді відштовхують бо ліпше на роботу було влаштуватись, а я просто допомогти хотів без усього цього)
-
Ростік 300 Stanley Srt 2049790404
-
Якщо волонтерська робота передбачає контакти із дітьми чи надання послуг для людей, багато організацій вимагають criminal record check, child abuse record. Це для захисту вразливих категорій населення.
-
По взуттю ще є Work Boot Factory Outlet Store
22 Jan 2023, 08:02
82929/230097
41 minutes ago