Українська Манітоба
-
Заплатили б гроші та спокійно виїхали б з України
-
Всім хай.чи є тут власники єлектромобілів є пару питань.
-
👍 вам трошки простіше, ми будемо обирати з нуля, бо займалися тільки професійним нічим ) але так, можливість крутезна!
-
Ми обрали те, чим дитина займалась в Україні, а саме повітря))
-
Ми сьогодні ввечері збираємося обрати між air sea and army. Ви що обрали?)
-
Art імʼя мені тут зустрічалось не раз, причому у місцевих канадців, так що якщо вам подобається, то ок. Але місцевий Art здебільшого від Arthur
-
можна про сто Арт, в серіалі Senfeld один персонаж використовував вигадане ім'я Art Vandelay (якщо тут хтось бачив цей серіал) :)
-
Дуже гарне імʼя Артем, і пояснювати канадцям просто Like Art with M - Art-eM
-
Ардам топ 🤌
-
То може війна нарешті закінчиться вже ?
-
Ну можливо я б робила довіреність на адвоката представляти мої інтереси всюди і вперед >< Але навіть тут наче були люди які це зробили і виїхали собі спокійно
-
Доречі цікаво, а як зараз cuaet-овці, що вирішили іммігрувати, будуть це робити - зніматись з обліку та інше🤔
-
Вони що не знімалися з обліку з тим що їдуть за кордон на пмж кілька років тому коли виїжджали?
-
Мого знайомого в Британії називали Том, бо він казав не Артем, а Артьом 😁
-
яке вибрати якщо імʼя Артем? ) Адам? )
-
А хіба можна неліцензовані? Наче навіть у няні якісь документи повинні бути
-
Навіть Христя Фріланд в дійсності по документах Christina, але увесь світ її знає саме Христя, бо так її по українськи називали батьки, і вона цим дуже горда
-
Щиро дякую💙💛 Записали дитину за 1 день, на наступному тижні вже на заняття! Це неймовірно, отримати шанс, який зазвичай тільки для громадян.
-
Всім доброго дня, в мене склалась така ситуація: Я переїхав на нову квартиру, а з старої мені обіцяли віддати deposit damage 5-6 вересня, гроші не повернули і тепер як я пишу лендлорці вона просто ігнорить. Чув тут є компанія до якої можна звернутись в такій ситуації, але неможу знайти її назву. Може хтось напише її назву і через скільки часу після переїзду можна до них звертатись? Наперед всім дякую)
-
як продовжити Манітоба Health на дитину, якщо заявка на продовження study permit ще розглядається?
22 Jan 2023, 08:02
82961/230101
about an hour ago