Українська Манітоба
-
Я висловлю зараз свою особисту думку. Варто йти в школу. Вам за українську школу нарахують кредити тут повчитеся- заробите кредитів і будете мати сертифікат про закінчення Канадської школи. З ним легше поступити і на скільки я розумію не треба підтверджувати потім рівень англійської для університету.
-
Добрий вечір, Тільки зараз отримали інформацію для новоприбулих, котрі мають дітей. Є безкоштовна нагода займатись спортом і прийти на фестиваль, який організовує спортивна організація при Університеті, спонсор Government Canada 🇨🇦. Буде цікаво, вони включають їжу все безкоштовно для наших новоприбулих дітей. Необхідно вислати їм список ім’я дітей, їхній вік і дозвіл батьків заповнити аплікацію. Батьки можуть написати або зателефонувати за телефоном 204-881-8724 Пані Орися Петришин. І найцікавіше 😉 !!! Сьогодні останній день заявок коли можна податися. З Орисею можна ще зв'язатися через email [email protected]
-
Доброго вечора, спільнота. Підкажіть контакти інструктора, щоб за пару занять пояснив принципи місцевого водіння, і різницю в правилах дорожнього руху. Дякую
-
Окрема картка на сало.
-
Але ж там обов'язково треба мати їх карту, вірно?
-
Всім доброго вечора. Підкажить будь ласка, де купити сало в Вінніпегу?
-
Не зовсім зрозумів...де потім забирати цей кошик ?
-
привіт) хтось живе в цьому районі? якщо так, можливо ви знаєте, що в вашому білдінгу є вільні квартири? буду рада будь-якій інформації дякую!
-
Ні, нема :) Макогін теж цікавить.