Українська Манітоба
-
Однак, зверни увагу, то тобі завжди треба буде давати інформацію про зміну прізвища/імені та усі підтверджуючі документи. Маю на увазі, у випадках подачі на громадянство, паспорт, візи тощо. Далі, підтвердження твоїх дипломи та інші українські документи також будуть вимагати ланцюжка підтвердження в Канаді, якщо буде нове прізвище
-
здається в оренду 1 bedroom suite in basement. Орендна плата 790+hydro. Без собак.Квартира знаходиться в центрі міста. Депозит 400 cad. Laundry знаходиться в будинку (1 долар). Якщо є додаткові запитання-звертайтеся до особистих повідомлень.
-
Ахахаха, геніально)
-
Наприклад можна працювати в одному колективі і не всім розповідати що ви сімʼя;-)
-
Не знаю, це до банку питання. Але без застави наводячи новоприбулим дадуть кредит готівкою.
-
Які?)))
-
я б не вважав ото фінансування від автоділерів як справжній %. За кеш дуже часто дешевше тому що ті фінансові контори виставляють рахунок ділеру за фінансування і ділер то включає в прайс. Тобто коли бачите якісь 3,99 це означає що різниця сидить в ціні:)))
-
У цьому часом є і переваги😊
-
ви можете отримати в вашому банку кредитлайн або в кредитних спілках.
-
Дякую Мені не потрібен україномовний) А питаю про умови отримання кредиту просто готівкою)
-
Плутанина в документах Чоловік взагалі Олександр- марян. І ким він тіььки тут не був)
-
А чим не зручно? В мене з дружиною взагалі різні фамілії
-
Дякую
-
🔫 @chase_rice_1 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Bomber_M1, @olha_pavliuk, @oPmeu, Jean, @smith1988, О, @SerhiiTielipko, @FromMessenger Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Теоретично так, але потрібно знятися із військового обліку, а у військовий час, якщо ти військовозобов'язаний, це дуже важко
-
Не всі платять гроші.
-
Ніхто не знімався, такої вимоги немає
-
Інформація, досвід, інвестиції, організації, можливо співпраця якщо є коннект продуктів
-
Тут більше питання що саме цікавить
22 Jan 2023, 08:02
83017/230232
4 minutes ago