Українська Манітоба
-
Залежно від віку та статі. В ідеальному світі, батькам кімната, дітям ожнієї статі до 18 років можна 2х в одну, як що різної статі то після 5 років треба окремі кімнати, після 18 треба окремі на залежно від статі Якось так
-
Також хочу подякувати Мар'яні,рекомендую,дуже хороший майстер❤
-
привіт) хтось живе в цьому районі? якщо так, можливо ви знаєте, що в вашому білдінгу є вільні квартири? буду рада будь-якій інформації дякую!
-
Хочу залишити відгук. Майстер своєї справи. Все якісно і чітко. Дуже рекомендую!
-
То саме для дитини школу й шукайте. А вам все одне де жити....
-
Greg у пошуку наберіть
-
Передивилась переписку, не можу знайти контакти. Але рекомендують як гарного майстра.
-
Доброго дня!!! Дайте будь ласка контакти Грега. Ми переїхали в новий будинок. Дуже треба встановити інтернет.
-
Ні, нема :) Макогін теж цікавить.
-
А макогон вже є?
-
Усіх вітаю з прийдешнім Різдвом! Підкажіть, а таку річ як макітра (щоб кутю в ній зробити) десь можна купити у Вінніпезі?
-
Доброго дня. Підкажіть, хто у нас в групі може перевірити моє резюме на відповідність до Канадських умов?
-
Ага, тоді може бути 😁
-
Так, я вибрав Преміум, бо в мене маленькі діти, доволі активни, були вже пригоди 😂😂😂
-
Я в squareOne 16 з копійками платив в минулому році, зараз і то менше
-
Я користуюся HUB, 27$/місяць. Або ідіть у найближче відділення Autopac, спитайте там
-
Яку самі виберете, якщо в лендлорда нема вимог конкретних. Але заставити щось конкретне вибрати вас не можуть, то не законно Є купа онлайн страхових. Я користуюсь squareOne. Можу кинути рефералку як буде цікаво
-
+- 15...20 хвилин
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто страхував квартиру в апартаментах. Які покриття в пріоритеті і де не дуже дорого. Дякую!
-
Аа от сволочі... дякую 💪
22 Jan 2023, 08:02
8308/230296
about an hour ago