Українська Манітоба
-
А при чому тут підприємство до доходів фізичної особи? Ми робили серію вебінарів з Податковою Канади, де це все пояснювали. Пошукайте по чату
-
але є ж податкові деклараціі
-
Все є сказано і розтлумачено. Шукайте
-
я всеодно хотів розібратись ще зі сторони Канади, як канадські закони на це дивляться...бо конвенція розплавчато вказана, і немає чітного розмеження
-
Однак, ви зобов'язані декларувати усі доходи з усього світу, Якщо живете в Канаді. І сплачувати податки. Крапка.
-
Можна будти просто власником, і компанія виконує підприємницьку діяльність лише там.
-
Живучи в Канаді, ви здійснюєте діяльність в Канаді, з Канади. Навіть, якщо ви працюєте віддалено на когось в Україні як підприємець чи маєте ФОП в Україні.
-
З 2024-го Україна впроваджує автоматичний обмін банківською інформацією за міжнародним стандартом CRS. Поки що є питання, як це буде реалізовано по факту, але обмін інформацією між державами щодо рахунків резидентів тепер стосується і України також. Канада входить в перелік країн, які приймають участь в обміні інформацією за цією системою
-
Прибуток підприємства Договірної Держави оподатковується лише в цій Договірній Державі, якщо тільки це підприємство не здійснює підприємницьку діяльність у другій Договірній Державі через розташоване в ній постійне представництво.
-
Конвенція покриває всі аспекти
-
Sounds great, but many do not, unfortunately.
-
Convention Between the Government of Canada and the Government of Ukraine for the Avoidance of Double Taxation and the Prevention of Fiscal Evasion with Respect to Taxes on Income and on Capital www.treaty-accord.gc.ca/text-texte.aspx?lang=eng&id=102414
-
якщо так, то мені легше тут. Бо я ж фізіично тут. Підприємство. Але в цій конвенціі не розмежуються фізична особа підприємець та підприємство.
-
Стосовно сплати податків, це не має жодного значення, бо ви їх будете платити по-любому. Ну хіба не будете навмисне їх декларувати. Далі, ви реєструєте підприємство чи ФОП?
-
З радістю подивлюсь, тільки потрібно англ ще підтягнути, бо вона ж буде на англ?!
-
В грудні-лютому ми знову будемо проводити вебінари з Податковою Канади.
-
та ото ж і займаюсь цим. бо в мене делема про реєстрацію тут чи там.
-
якщо б це було можливо як до війни, я б навіть не задав би такі питання.
-
просто дилема виникає в тому, що клієнти з Украіни не можуть сплачувати на рахунки інших держав (тимчасово) тому і питання про опадткування, що робити з тими хто з Украіни і фізично не може сплачувати на рахунки сюди.
-
Тоді тільки в Канаді
22 Jan 2023, 08:02
83162/234075
5 minutes ago