Українська Манітоба
-
Стосовно сплати податків, це не має жодного значення, бо ви їх будете платити по-любому. Ну хіба не будете навмисне їх декларувати. Далі, ви реєструєте підприємство чи ФОП?
-
З радістю подивлюсь, тільки потрібно англ ще підтягнути, бо вона ж буде на англ?!
-
В грудні-лютому ми знову будемо проводити вебінари з Податковою Канади.
-
та ото ж і займаюсь цим. бо в мене делема про реєстрацію тут чи там.
-
якщо б це було можливо як до війни, я б навіть не задав би такі питання.
-
просто дилема виникає в тому, що клієнти з Украіни не можуть сплачувати на рахунки інших держав (тимчасово) тому і питання про опадткування, що робити з тими хто з Украіни і фізично не може сплачувати на рахунки сюди.
-
Тоді тільки в Канаді
-
youtu.be/7i3KyY2yXeo
-
лише розбираюсь, але розумію що краще режструвати тут, бо діяльність моя буде тут в 90% часу.
-
Так тільки податки і там і тут платити, в цьому і намагаюсь розібратись
-
Там обмеження по сумах.
-
Який у вас кейс? Не зрозуміло. У вас немає українського рахунку, щоб приймати гроші з України? Купа методів потім перевести гроші до Канади.
-
не знаю, не користувався ім ніколи. без посередника сплачувати по договору з рахунку на рахунок - не можуть, тільки шукати посередника для цього
-
розмію, поки мій англ не стальки високому рівні...
-
Що навіть через PayPal не можуть? Думаю, ніби можуть
-
Найкраще знайти професійного бухгалтера, який вам підкаже, як оптимізувати податки і що платити.
-
Вітаємо, Klavdya! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ну таке ) кожен толерує різний рівень ризику.
-
Або трошечки обманюють) мені ж потрібні «білі» кошти
-
Може хтось і платить, але я особисто не знаю таких людей. Друзі, які мають бізнес в Україні, тут нічого не платять у Канаді. Мабуть, мають добрих бухгалтерів :)
22 Jan 2023, 08:02
83175/232729
6 minutes ago