Українська Манітоба
-
Це 1.8 км від мене. Але я на іншому березі. Гуляв там, як на мене середній район. Якоїсь дичини там не бачив. Можливо по неділях будуть діставати звуки байків і ганяючих тачок. По неділях ентузіасти катають взад перед по портедж. Там є неподалік Sargent Sundae типу відоме місце де всі купляють морозиво. Парк норм місце щоб погуляти. Взимку можна потрусити по річці.
-
З 1 жовтня, в саблет, здається затишна 2 к квартира за адресою 850 Cambridge Street ( район Grant Park)). Чудовий сімейний район, поруч школи і садки, торгівельний центр, супермаркети, Долорама, МакДональдс. Через дорогу від будинку басейн та тренажерний зал, бібліотека та великий сучасний дитячий майданчик. Під будинком зупинка 78, 95 маршрутів автобусів, до зупинки 66 автобуса 5 хв пішим кроком. В будинку мешкають українські сім’і.Чудові сусіди. Орендна плата 1435$ + Hydro. Кому цікаво, пишіть, домовимось про зустріч. Вайбер, телеграм, ватсап 0673754773 Інна
-
Доброго часу шановні.Скажіть будь ласка як можна попередньо прорахувати бали перед подачею на PR??? Щоб розуміти чи є норма,Дякую
-
Програма Інсайти Експертів започаткована Конґресом Українців Канади – серія україномовних вебінарів на важливі теми, які допоможуть українцям які в Канаді знайшли притулок від російської геноцидної війни проти України адаптуватися до життя в Канаді. Вебінари теж будуть корисні всім, які допомагають або працюють з українцями які прибули в Канаду в рамках програми Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET). Вже більше 175,000 українців прибули в Канаду від початку програми CUAET. Програма Інсайти Експертів – безкоштовна. Програма відкрита всім бажаючим брати в ній участь. Програма Інсайти Експертів здійснюється за фінансової підтримки Канадсько-Української Фундації. Якщо ви не зможете приєднатися до вебінару в прямому ефірі, вони будуть записані та завантажені на YouTube. Посилання на YouTube можна знайти на цій сторінці наступного дня після запланованого вебінару в прямому ефірі. www.ucc.ca/expert-insights