Українська Манітоба
-
В мене знайомий у нього дружині треба грижу вирізати,черга 7 місяців в ітоге поїхала в Україну на операцію.класна медицина тут але не завжди доступна
-
Я не хочу ні в Канаді ні в штатах жити,буду вертатись в Україну через 2 місяці.
-
Однозначно. До першого медичного рахунку, який зробить його банкротом, якщо не буде нормальної страховки.
-
Я в США не жив,але мій друг пожив у вініпегу 1 рік і поїхав у штати то сказав що в Канаду ні ногою,і що рівень життя там набагато краще.
-
І чому ви не в США, раз там краще? От чесно, не дуже розумію такого: навіщо люди приїхали страждати в Канаду, раз США через 100 кілометрів від Вінніпегу?
-
Однак ви забули сказати що в США одяг,запчастини до авто,бенз все коштує на 30% дешевше,той самий алкоголь
-
Так всеж цікаво. Де саме в США ціни на житло нижче крім руін гетто?
-
Безперечно. Однак, ваш знайомий забув сказати, що він сплачує за нормальну медичну страховку десь 500 міс, а якщо є сім"я, то буде 700-800/міс, автострахування дорожче набагато також
-
Я порівнюю зарплату на фасадах.в мене знайомий працював у вініпегу на фасадах за 20 кад,в кендлер норз каролайна пішов за 27 usd,а це майже 37 кад
-
Якщо цікаво, то порівняйте зарплати, скажімо, вчителів публічних шкіл у США та Канаді для прикладу. Будете дуже здивовані. Не усі зарплати вищі у США.
-
Цю дискусію можно продовжувати бескінечно,не бачу сенсу дискутувати.кожен з нас залишиться при своїй думці
-
Ціни нижчі, де саме? Все залежить від штату та міста. У Детройті ви можете купити будинок за 5 тисяч, а у Каліфорнії чи Нью Йорку буде дорожче, ніж у Торонто.
-
Якщо було б солодко там, канадійці були б там, а не тут
-
А якщо ще врахувати що там зарплати на 50% вище то взагалі стане ясно що канадців нагибають ще більше
-
Тільки співвідношення житла та потреби - менше, скоріш за все…я не впевнений Ціна там не просто так нижче.
-
У США також не вистачає житла і також не встигають будувати
-
Теж люблю поїсти. Їжа не так багато коштує тут. Особливо те що мені подобається
-
Орав знатно. Думав і приложе але ні)
-
Навіщо ви щейміте Канаду ? Ви хочете сказати що тут все сохне ? Так все погано , що навіть річки тут залишатися не хочуть ? 😔😄
-
Впадлу , я по їжі . Нерухомість то не моє .
22 Jan 2023, 08:02
83329/235411
9 minutes ago