Українська Манітоба
-
Так само дядь купа людей туди приїздить,купа мексів,ямайців і інших національностей
-
А саме головне це те що штати по площі майже як і Канада але населення там в 8 раз більше + відсоткова ставка фіксована на весь срок іпотеки а не як тут,і по всім канонам єкономіки в США має житло коштувати дорожче,але реальність інша.візьміть ванкувер і Сіетл в США різниця в США на 30% дешевше коштує житло,хоча населення в ванкувері і Сіетл і така сама,різниця тільки 200 км
-
Всім привіт Я ліцензований косметолог в Вінніпезі 🇨🇦 Маю вищу медичну освіту 🇺🇦 Кабінет знаходиться в районі тц Поло Парк Пропоную такі процедури : Лазерна епіляція (3 системи охолодження) Чистка обличчя (уз,механічна) Пілінги Працюю виключно на професійній космецевтиці (Іспанія,Америка) Залишаю свою нову сторінку 💕 instagram.com/aesthetic_by_anna_wpg?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
-
Так багато наших і робить
-
Не було доступним пару років, потрібно було працювати. Зараз щось змінилось?
-
так ви в свій час теж були новоприбулим і якщо було б це Вам доступно, зараз не писали б це. Якщо гіпотетично таке було б ви не зможете цього зробити, бо великі компаніі або ті в кого багато грошей почнуть скуповувати для підвищення ціни оренди. А від цього ціни на нерухомість підуть вверх
-
Добра ідея. Лиш для новоприбулих. Я б наприклад не хотів щоб мені була заборона купівля і здача потім в оренду житла
-
або гаверменту почати продавати ділянки з власності за адекватну ціну для новоприбулих під власне будівництво, під низький відсоток та без можливості здачі в рент та відчудження протягом років 10, можливо це збільшить кількість будівництво та зменшить попит на житло.
-
Можливо сповільнити наплив мігрантів?
-
ттак це і є головна причина високоі ціни. Тут просто не вистачає житла всім. Якщо зараз моментально зʼявиться 20000 будинків на ринку то ціна одразу впаде. Це ж ринок, запрошують багато мігрантів, а житла будуть не на стільки щоб всіх забезпечити + більшість привабливих ділянок давно у власноті, а там вже власник виставляє ціну. а в США, якщо ви порівнюєте, мігрувати дуже важко, тому там встигають будувати необхідну кількість щоб тримати ринок в такій ціні
-
Рекомендую, костко, 59.99
-
Так, я розумію чому ціна у Вінніпезі більше ніж у містах "сателітів", але якщо брати навіть у порівнянні невеликі аналогічні міста тих же перелічених штатів, то все одно я не бачу у чому полягає ціноутворення(крім шаленого попиту), точніше сказати, не має жодної обгрунтованої причини за якої не можливо було знизити ціну на нерухомість. Забудовник все одно отримає прибуток, але вже не надприбуток. Я не то щоб великий прихильник USA, просто мені цікаво.