Українська Манітоба
-
Чекайте, ви ж тільки но що хотіли камʼяний в тепер все стало ок))) 🙃
-
😂, тим що будинок за 3 лями з нього. А так норм матеріал для собачих будок або для 500000 за норм будинок зійде.
-
Тут ВЗАГАЛІ не будують інакше, довколо мене та і не тільки довкола, всі будують з дсп. Завжди. Хоча б через це мають виникнути питання. І не важливо це будинок за 600к або 3млн. 🤷
-
Ви ж тільки-но що писали що напевне він камʼяний а тепер це стало не круто? Камʼяний/цегляний будинок краще, чому - питайте тих хто будує, на це питання є відповідь і я не будучі будівельником не дам на це детальну відповідь але це факт
-
Район Tuxedo, хз чи можна назвати елітним, ціни тут дійсно вище за середні і мені район подобається
-
Ні він як і усі інші з лайна і палок, я бачив як його будували
-
Ви розумієте що земля коштує дорого. щоб збудувати там потрібно купити поганий будинк, знести його і збудувати новий. Ви ціну уявляєте? Також, ціна 2.6, скоріше за все за будинок камʼяний. а це великі терміни будівництва, гарні ахітектори, та і не купиш комплект як ми говорили раніше.
-
І там не має ані басейнів ані шику ані чогось такого «нереального»
-
Естімейт будинку котрий я винаймаю 687000, 1570sqft він збудований у 1951 році. Жити можна але купити це собі це треба бути несповна розуму. Те що з натяжкою можна назвати гарним будинком збудували на районі, 2.6млн. Купили впродовж 2 місяців. (Фото - гарний будинок за 2.6млн)