Українська Манітоба
-
Ні, приходить на пошту, самому дуже дивно було, раніше думав що таке не можливо просто, але як є
-
Після блокування попросив щоб нова прийшла на відділення банку, там є ще такий варіант доставки
-
Прийшла конвертом на адресу
-
Теоретично, можливо все, просто поділився історією)
-
Я тільки там платив нею
-
Можливо, не знаю що це було, але будьте обережні)
-
Тобто сканер установлений в автоматі для оплати на заправці костко?
-
Відкрив недавно кредитку костко, встиг один раз розрахуватись нею на їхній заправці , картку не губив, ніде не забував, нікому не показував,в четвер тримаю телефон в руках, бачу починають приходити сповіщення з додатку, відкриваю а там списання в продуктовому магазині, потім в таксі, потім два рази в 7/11 , перевіряю, картка в кошельку, звернувся на гарячу лінію, сказали що такі транзакції можливі тільки пластиковою картою , тому вони проведуть розслідування яке може тривати два місяці , картку заблокували, але якщо всі ці магазини підтвердять що розрахунок був картою то кошти вони не повернуть...
-
Я рік тому спочатку відкрив рахунок в CIBC і зразу Divident cash back кредитку дали, десь через місяць в костко без проблем оформив їх кредитку. Робота тоді вже була, але тільки влаштувався. Дали ліміт 1000, через рік самі підняли до 2500. Тож в мене виходить дві кредитки від одного банку, користуюсь обома.