Українська Манітоба
-
Той хто не святкує Різдво, певно)
-
Добрый день, хто може допомогти доставити ліжко з одної адреси на іншу🙏 на цих вихідних.
-
Є у когось закриті кейси з Манітоба страт? З дієвою допомогою. Дякую
-
Гадаю що не дуже)
-
Звичайно ж шо ні, звідкіля в бомжа пєчєньки, ну що ви, щоб я і шось знала - це неможливо в принципі.
-
Ви хоч знаєте що таке "гетто"?
-
Дякую. Та я можу будь де жити, дружина переживає за дитину, ось і прискіпливо вибираємо.
-
Я б особисто південніше вулиці Inkster не селилася б, а цей район саме південніше. Але все ж це вже не саме «гетто» Норс Енду. Але близько до нього )) Коротше, якщо там прям класний варіант апартаменту по ціна/якість/шо включено, то можна брати. А якщо такий собі апартмент, «як всі», то я б пошукала ще варіанти.
-
Вітаю, всіх. Скажіть будь ласка старожили. Як район Minarski?
-
Тиждень тому також важко було зловити запис. Весь час перевіряйте вільні віконечка
-
На рецепції в Manitoba Start: Manitoba Start (204) 944-8833 maps.app.goo.gl/xQHz9XQzYVDBoWdw7
-
А де саме на рецепції?)
-
Я прийшов, на рецепції дали карточку заповнювати. Але я поки заповнював - підійшли і сказали що хтось не прийшов і мене відразу приняли
-
Привіт) зіткнулась із ситуацією, що неможливо записатись на зустріч в Immigration Centre та Manitoba Start, можливо хтось може підказати чи це через те що зараз різвдвяні свята, чи така ситуація завжди?)
-
Приєднуйтесь Кожна копійк враховується www.freefunder.com/campaign/car-for-ua-armed-forces
-
Запитуйте, що цікавить
-
Привіт, хто користувався роумінгом від Vodafone, напишіть в pm, спасибі)
-
Вітаю спільнота! Шукаю будь-який підробіток на цьому/наступному тижні, з можливістю отримати гроші день в день, або до Нового року. Відпишіть, будь ласка, в особисті, якщо у вас є гарантована робота. Буду дуже вдячний за пропозиції
-
В нас так само. Сестра Закінчила в Україні 11й клас, тут взяли її у 11 клас так само, але так легше, деяких дітей взяли у 12й клас. В дакоте вчаться. Дітей нашіх багато. Але все це, якщо хоче навчатися дитина сама.
-
Моя дочка 17 років пішла в 11 клас, в Україні закінчила 10й, нам перерахували оцінки за 9 і 10 класи, англійська добра, ще підтягне за 2 роки, може працювати, якщо є бажання і стаді перміт. Таких дітей в нашій школі тільки 7-10 мінімум в 11 класі
22 Jan 2023, 08:02
8348/230973
about 4 hours ago