Українська Манітоба
-
Ну розкажіть, що вони вам назначили і як ви умудрились ж 4 лікарів знайти, як тут всі розповідають по черги на пів року до одного В мене є досвід з лікарами з України до такої стерні що за два місяці лікування вушної болі, я вже сам вивчив по довідникам що потрібно приймати
-
Тут не у тому справа , що Канаду не можно хаяти. Тут справа у тому що люди стосовно власного досвіду , не великого, роблять висновки для всіх та про все . Це з серії «в мене нема авто, я ніколи не бачив авто- значить їх не існує». Власний досвід, не змінює ситуацію, що країни все ж таки у списку найкращих , і дійсно гарна . Але , звичайно, не ідеальна . Це не утопія, таких міст не існує .
-
Не гнівайтесь, але дійсно: 4 лікарі, ще й скажіть що ЛОРи?
-
Мої співчуття, дійсно . Це негативний досвід . Я розумію що вухо болить , в час потрачений не повернути , і гроші на ліки не потрібні . Скоріш поправляйтеся . Нажаль, таке буває навіть у другій найкращій країні світу . Ваш особистий досвід дуже цінний , але він не змінює картину загальну .
-
Доброго дня.Підкажіть якщо у work permit стоїть Манітоба чі можна працювати у іншій провінції?
-
Моя мати прилетіла сьогодні LOT з Варшави. Рейс було затримано на 3 години. Але я після нашої історії, не став резикувати та придбав квитки з пересадкою у Торонто 12 годин. Так як вона летіла вперше та англійську майже не розуміє. Все буде залежати від багатьох факторів: На скільки затримається ваш рейс, скільки людей буде у черзі на реєстрацію, коли саме ви прилітаєте в Торонто (від цього буде залежати чи буде офіцер, який українцям швидко видаєте документи).