Українська Манітоба
-
Не гнівайтесь, але дійсно: 4 лікарі, ще й скажіть що ЛОРи?
-
Мої співчуття, дійсно . Це негативний досвід . Я розумію що вухо болить , в час потрачений не повернути , і гроші на ліки не потрібні . Скоріш поправляйтеся . Нажаль, таке буває навіть у другій найкращій країні світу . Ваш особистий досвід дуже цінний , але він не змінює картину загальну .
-
Доброго дня.Підкажіть якщо у work permit стоїть Манітоба чі можна працювати у іншій провінції?
-
Моя мати прилетіла сьогодні LOT з Варшави. Рейс було затримано на 3 години. Але я після нашої історії, не став резикувати та придбав квитки з пересадкою у Торонто 12 годин. Так як вона летіла вперше та англійську майже не розуміє. Все буде залежати від багатьох факторів: На скільки затримається ваш рейс, скільки людей буде у черзі на реєстрацію, коли саме ви прилітаєте в Торонто (від цього буде залежати чи буде офіцер, який українцям швидко видаєте документи).
-
Аааа, ну терапевти то терапевти.
-
просто образливо, що я плакала по 6 годин неправильне призначили і я довірилась, подумала типу «ну може він краще знає, хоча це дивно» і через місяць боліло, прийшла до лікаря і сказали, що нічого в мене немає, йдіть додому і зараз пішла знову, і мені кажуть а дійсно середній отит
-
Дякую за відповідь! Сподіваюсь, що встигнемо … Білет вже купили. Коли летіли з чоловіком у березні, через Монреаль, то отримали ворк перміт десь за годину, не більше. А підкажіть, ще будь ласка, Ви написали про офіцера, який видає швидко документи українцям…можна ,будь ласка, більш детальніше про це? Де його шукати? 😅 Вперше чую про це, Бо в монреалі була загальна черга для усих