Українська Манітоба
-
З України можна замовити :)
-
Manitoba employees vote in favour of strike mandate against Loblaw - Winnipeg | Globalnews.ca globalnews.ca/news/9952681/manitoba-employees-vote-strike-mandate-loblaw/
-
жеесть) добре тоді)
-
Також у ФБ є кілька закритих груп, де ліки з України продають у Канаді. Зрозуміло, що так не можна робити, але там торгують направо та наліво, адміни тих груп вже давно іпотеки завдяки тій нелегальщині виплатили 😂
-
Терміново купуйте сіль і туалетний папір, бо не буде 😂
-
я боюсь, що оберу якогось типу таких, що в мене були, а потім не зможу поміняти …
-
Шукаєте собі сімейного лікаря, якому ви будете довіряти і ходите лише до нього. Тут на цьому частково медицина і побудована.
-
Про "найкращих" лікарів в Україні. Такого в Канаді, на жаль, не знайдете. Треба до них на консультацію до України їхати www.pravda.com.ua/news/2023/09/11/7419365/
-
З 2014 року торгують. Навіть якщо щось трапиться, які ти претензії кому предявиш?
-
То до пори до часу, поки ніхто не траванувся тими ліками
-
Вітаємо, 🍑 Yastreb! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А можна силочку будьласка на цю группу
-
Лікаря завжди можна поміняти
-
Ну як так можна, всі покупки тільки через мене, з додатковим % 😂
-
Dr. John mayba, dr. Terry Babick
-
Дякую за відповідь! Але трохи не зрозумів проблему з вашим WP. Ви хотіли його зробити в Торонто, а потім летіти до Вінніпега?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка я їду з Торонто до Вінніпегу , змушений був остановитися тут тому що немає грошей , подав на канадську допомогу за ці гроші хочу доїхати до вінніпегу , як там буде з допомогою чи нададуть мені якесь житло тимчасово і нададуть чи провінційну допомогу , чи хоч є хто зустрічає українців
-
Ого, щось дешево зовсім) Гарна бцла акція, мабуть
-
Якщо телефон може сфотографувати документ з розбірливим шрифтом на листі А4 у повний розмір, то краще камера і не потрібна. (як на мене)
-
Може вони їх звільнять і наймуть українських працівників що не будуть їм виносити мозок, га?
22 Jan 2023, 08:02
83701/230856
4 minutes ago