Українська Манітоба
-
Вітаємо, 🍑 Yastreb! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А можна силочку будьласка на цю группу
-
Dr. John mayba, dr. Terry Babick
-
Дякую за відповідь! Але трохи не зрозумів проблему з вашим WP. Ви хотіли його зробити в Торонто, а потім летіти до Вінніпега?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка я їду з Торонто до Вінніпегу , змушений був остановитися тут тому що немає грошей , подав на канадську допомогу за ці гроші хочу доїхати до вінніпегу , як там буде з допомогою чи нададуть мені якесь житло тимчасово і нададуть чи провінційну допомогу , чи хоч є хто зустрічає українців
-
Тут є хто працює на макдоні на форкліфті? Якщо не важко підкажіть в особисті повідомлення як проходе перший тест на форкліфті, що потрібно там робити, нюанси?
-
Що таке то Loblaw, підкажіть в чому сенс конфлікту?
-
Сподіваюсь у вас все добре. Я маю не дуже крутий експірієнс з стоматологом але навіть не хочу розписувати. Живий, дірку залатали ну вже і норм) інше то деталі
-
А так ото з 2.6 млн, 2млн то інспекції напевно ))))