Українська Манітоба
-
Dr. John mayba, dr. Terry Babick
-
Дякую за відповідь! Але трохи не зрозумів проблему з вашим WP. Ви хотіли його зробити в Торонто, а потім летіти до Вінніпега?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка я їду з Торонто до Вінніпегу , змушений був остановитися тут тому що немає грошей , подав на канадську допомогу за ці гроші хочу доїхати до вінніпегу , як там буде з допомогою чи нададуть мені якесь житло тимчасово і нададуть чи провінційну допомогу , чи хоч є хто зустрічає українців
-
Тут є хто працює на макдоні на форкліфті? Якщо не важко підкажіть в особисті повідомлення як проходе перший тест на форкліфті, що потрібно там робити, нюанси?
-
Що таке то Loblaw, підкажіть в чому сенс конфлікту?
-
Сподіваюсь у вас все добре. Я маю не дуже крутий експірієнс з стоматологом але навіть не хочу розписувати. Живий, дірку залатали ну вже і норм) інше то деталі
-
А так ото з 2.6 млн, 2млн то інспекції напевно ))))
-
-
Це головна причина чому краще бронювати прямі квитки. При відміні рейсу або змінах вам тоді безкоштовно перебуковують всі інші рейси. Якщо треба ночувати через зміни то готель їжа та таксі теж компенсуються. Навіть якщо ви не встигли на пересадці. Коли квиток непрямий вам ніхто нічого не буде компенсувати. Хіба що за затримку і то не факт - та м залежить від причин
-
Come “Discover the Farm" on Sunday, September 17 from 10am-2pm at the Bruce D. Campbell Farm & Food Discovery Centre , just 15 minutes south of Winnipeg on Highway 75. This is a free, one-day educational event offering families a chance to explore the vibrant and innovative world of local, Manitoba agriculture. Meet local farmers, see farm animals up close including broiler chickens, dairy cows, laying hens, and pigs. There will be free food samples, fun activities, and prizes to take home. This is an amazing opportunity to learn more about the connection between where your food comes from and the farmers who produce it with care. Pack a picnic lunch and bring the whole family for this fun-filled day! Event location details: 1290 Research Station Road, Glenlea Manitoba