Українська Манітоба
-
Бережіть себе! Навіть не хочу згадувати ту гидоту, що тут із незрозумілих причин називається медицина. Була зламана кістка на першій фаланзі пальця. Рекомендація від опудала, що ідентифікує себе, як лікар,- Light duty for one week. Після того, як кістка зрослась, виявилось, що ще було досить сильно травмоване сухожилля. Нормальні рекомендації, як не дивно, були отримані з України. Не хочу знати, чим би закінчились ті лайт дьюті на тиждень, аби я не послав під три чорти ту потвору з арджент кер і не зробив по-своєму.
-
-
Добрий день🙂 Локальна сімейна кав‘ярня Human Bean Coffee&Tea шукає людину на part-time бариста. Тому, якщо хтось потребує додаткові години в першу половину дня, це чудова можливість отримати ще більше досвіду та приємних емоцій від робочого процесу☕️🤍 📌Рекомендовано мати хоча б базовий рівень англійської для обслуговування клієнтів. 📌Базові знання у каві. Від себе хотілось би сказати, що ця кав‘ярня створила для мене максимально приємні та комфортні умови, я завжди почувалась тут в теплій та дружній атмосфері. Локація: Downtown, Cityplace, 333 Mary st. Ви можете надіслати резюме на електронну пошту кав‘ярні: [email protected] Або зателефонувати за номером: 204-615-7575 Якщо виникнуть додаткові питання.
-
Хамло це точно. Рекомендую Андрія, пошукаю телефон і напишу
-
Вчора мама виявила також запалення внутрішнього вуха, ніяких крапель, виключно антибіотики назначили відразу. Мама мені каже: " я собі ще щось покапаю, бо маю каплі з України". А я такий (вже мудрий від ваших дописів): не можна, краплями таке не лікують, тільки антибіотиками :)
-
Воно й не дивно, у мене декілька колег злягли з COVID, казали, що цей набагато гірший, ніж 3 роки назад. Але з іншої сторони, набагато простіше буде ізолювати людей і не довести це до пандемії 🙂
-
Всім привіт! Шукаю сусіда в двокімнатну квартиру (838 Cavalier dr) Ціна 663$ плюс 15-20 $ за світло . Неподалік знаходиться Walmart. Хороше транспортне сполучення, одразу біля будівлі транспортна зупинка.
-
100%, підписуюсь під кожним словом ))) Як не зайдеш в якийсь місцевий паблік, а там (особливо перед виборами) - самі рожеві єдинороги та райдуги «ой, Трюдо - така лапочка, така лапочка! І ціни зросли непомітно зовсім, ой та прям. І нам не жалко, що хтось оселяється на постоянку жити на автобусних зупинках - то так романтично».
-
Ні, за це відповідать інвестори з Польщі і їх шалені статки🫠