Українська Манітоба
-
| Де треба на посаду junior мати 5 років досвіду в технології яка існує 4 умовно згадав жарт про те як Guido van Rossum (автора мови Python) не найняли тому що у нього в linkedin було написано Python Developer, а компанії був потрібен Senior Python Developer
-
Часто вони не знають/розуміють що людина на цій посаді має робити або взагалі не знають що пишуть Бачив я такі оффери Де треба на посаду junior мати 5 років досвіду в технології яка існує 4 умовно Або на позицію фрон енд мати знання фулл стак
-
Підскажіть, це мається на увазі чистими чи з податками? No monthly fee if you have $4,000 or more in your account at the end of each day in the month1
-
Маєте покласти на рахунок $4000 і не рухати їх, в іншому випадку будете платити $16.95 в місяць
-
Так про банк.
-
Якщо це про банківський рахунок, то має бути 4000 на рахунку в кінці кожного дня
-
Писали десь про Simplii Financial, там є chequing взагалі без fee, але треба дослідити предмет. Я не є користувачем цієї фінансової установи.
-
Є багато акцій для новоприбулих, можна кілька років не платити, якщо заморочитись зі зміною банків раз в 1-2 роки.
-
Так я зрозумів, скрізь потрібно платити за користування банку, нічого в цьому поганого не бачу, тільки уточнив, дякую.
-
Від сібс отримав, бмо не підключив до зарплати, тому нічого не приходило.
-
Практично всі банки мають bonus offer, якщо виконати певні умови.
-
Я знаю, маю cibs, не буду ним користуватися, bmo подобається, simpli хоча навіть 50$ за реєстрацію не дали, скоро його закрию, є акція в TD, от і думаю чи відкрити чекінг акаунт чи ні, банк топовий і 450$ можна отримати.
-
Amoxicilina
-
Так але це припарат допомагає
-
Спробуйте цей