Українська Манітоба
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка чи ми українці можемо користуватись цим сервісом? www.gov.mb.ca/fs/eia/rent_assist.html Чи можливо є щось подібне Дякую
-
Дякую що висвітлили Я нажаль не моніторю поки чат з тих пір як перше отримання пр зірвалось
-
Пам'ятайте, що будь яка соціальна допомога, типу walfare (окрім ЕІ, виплат по maternity leave та дитячих виплат) може впливати на отримання ПР. Про це неодноразово вже писали в імміграційному чаті групи.
-
Ті, хто має ПР і громадяни
-
Сергей, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий ранок! Шукаю кімнату для себе. Хто шукає roommate, або знає щось чи когось , хто шукає, буду вдячна за відповідь 🙏
-
В нас вказано, що до Торонто зареєстрований, зараз спеціально глянула, але полетів до ВІнніпега. Але так, в нас був єдиний квиток. Але добре що долетів і не загубили і не розтрощили, це було б значно гірше, ніж просто побігати по каруселям в пошуках.
-
Тоді нічого не потрібно було шукати на пересадці
-
Ми замість того, щоб шукати багаж на пересадці пішли відпочивати в лаунж. В будь якому разі це була б проблема авіакомпанії в пункті призначення. Всі найбільш необхідні речі у ручній поклажі 😉.
-
Губиться значно рідше, ніж затримується. Є компенсація.
-
ми так само думали 🙂 коли побачили наш багаж і запитали у робітниці аеропорту, чи треба щось робити, вона сказала скласти його в візочок і везти на реєстрацію 🙂 я не стверджую, що це має бути так, але ділюсь досвідом
-
Друзі , при заселенні до готелю у Торонто , коли бронюєш номер, часто просять кредитку для депозиту , 2 питання 1. Чи будуть питати кредитку , якщо вже повна сума сплачена онлайн і це хостел , а не готель 2. Якщо все ж таки будуть, чи можу я використати епл пей? Бо з собою немає фізично картки Дякую
-
Так тільки нею і сплачую у епл пей
-
Готелі питають за кредитку для damage deposit навіть якщо все сплачено, не впевнений про якісь відмінності з хостелом. Апл Пей має працювати, якщо tap працює і у вас кредитка зав'язана на апл пей
-
@Akhbanov, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Можна спробувати wise. А можна international transfer (чи як там воно зветься) через банк. Інколи через банк, якщо сума велика вигідніше.
-
Добрий день! Таке питання, треба в Україну людині надіслати кошти, більше 3тис CAD. Яким способом це найкраще/найвигідніше зробити, може хтось знає?
-
@sharkkiss3, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть чи кліматичні виплати і gst теж можуть впливати на пр?
-
Звісно ні. Це те що вам базово має бути виплачено.
22 Jan 2023, 08:02
84407/230119
2 minutes ago