Українська Манітоба
-
6 вересня подали за допомогою дівчини яка у Бест Вестерн по самому центру сидить за столом (у кімнаті де документи робляться). Казали що вона допоможе в он-лайні, і ми прям там в телефоні і заповнили на всю родину. Як були запитання задавали. Дуже дякуємо всім хто допомагає!!!🌺
-
Є потреба) буду вдячна за інформацію🙂
-
Спробуйте ще раз подзвонити, десь під кінець робочого дня вони зазвичай відповідають на дзвінок
-
+напишіть всім цікаво,як купляли що по цінах.
-
Шукаєте садочок для своєї дитини? Я маю одне вільне місце в домашньому неліцензованому садочку розташованому у Трансконі. З 8:00 до 17:00. Цікаві заняття, веселі ігри, розвиваючі іграшки, різноманітні книжки чекають на вашого малюка. Ціна 40$ (включно з 2 снеками) За деталями звертайтесь в особисті повідомлення
-
Якщо що,то можна взяти через redtag last minute deal це типу горячі путівки за 1500-2000 на двох з Торонто,теж оллінклюзі+ трансфер.
-
📌Одразу по цінам Майже 4 тис канадських $ на двох, 7 днів/6 ночей 3250 тур з Торонто + 600 квитки з Вінні 📌Купували тур через Sunwing Переліт з Торонто + готель all inclusive + трансфер 📌 Готель Catalonia Royal La Romana 5* 📌Брали з собою лише ручні поклажі та рюкзаки. Зазор між рейсами: туди 8 год, щоб точно встигнути; назад 2,5 год (побачимо, чи вистачить 😅) Брали тур за місяць. Ціни впродовж місяця не змінювалися.
-
Дякую, візьму до уваги на майбутнє 😌
-
Я теж дивилась різні сайти. Але якщо чесно, нічого не вподобала. І по цінам було +- однаково. Можливо, треба краще шукати 👀 Є однозначно і дешевші варіанти. Я взагалі хотіла Хілтон, але трошки зажала 😅 тому вибір пав на цей готель)
-
Тепер наші враження 🏝️ Готель подобається 👍 Їжа - великий вибір, все дуже смачно. Якісна їжа, як на мене. (Порівнюю з Туреччиною та Єгиптом, готелі середньої категорії) Хамончик, рибка червона, різні ковбаски типу фует, чорізо і тд. Сири з пліснявою Фрукти: манго, маракуйя, ананаси і інші стандартні фрукти) Мʼясо різне і смачне Овочі на будь-який смак і тд Для мене їжа важлива 🐷 і мені тут смачно) Вода 🌊 Супер тепла, басейни аж гарячі 😅 ❗️З того, що трішечки не очікували: Водорості. Тут не вгадаєш, мабуть. І ну дуууууже спекотно. В вересні більше не хочу сюди) немає чим дихати