Українська Манітоба
-
А мені всі казали до цього - що це проблема Атлантики. Тому в принципі Пунта Кану і не дивилась. Бо типу Карибське море більш надійне в цьому плані Ех 😅 Все, починаю збирати на Барбадос )
-
Прямих рейсів з Вінніпегу мабуть не має? І по ціні дорожче ніж Домінікана?
-
Оу май 😍
-
Тому я до зими і не терпіла. Бо порівняла ціни. І майже вдвічі дорожче в сезон🙈 Але плюс в тому, що можна прямим рейсом Тоді і не така велика різниця)
-
Немає прямих. Так, відносно дорого, але там є варіанти- наприклад можна жити у готелі зі сніданком і ходити в місцеві гандклики на вечері. Там безпечно і таким чином це набагато цікавіше ніж у тому самому місці 2 тижні. Ми ще розбивали- тиждень у all inclusive, тиждень зі сніданками. Такої жареної риби як на місцевому базарі за $3 не можна спробувати в найкрутішому ресторані...
-
То я не так мабуть зрозуміла)
-
Ніі) Домінікана
-
Супер! Теж так планую зробити, але трішки пізніше) коли такий відпочинок набридне 😅
-
Хм Sunwing показував прямі наче з грудня по квітень, Може я щось наплутала 🫤
-
В мене знайомі теж таким чином подорожують і теж радять спробувати) Дякую ☺️
-
Ми дуже рекомендуємо. Звичайно є країни де це не дуже реально- у Доміканах чи Ямайці я би це не робила. Але є країни де це чудовий спосіб дійсно познайомитись з культурою і спробувати автентичні страви. У готелях дуже ʼзахідний" варіант і при одній екскурсії за весь час перебування важко дійсно назвати це відвіданням країни