Українська Манітоба
-
В мене потрібно нажати 9
-
Гайз усім привіт. Підкажіть будь ласка, може хто знає. В мене такий домофон у будівлі, що відвідувач вводе останні 4 цифри телефона та домофон телефонує на мобільний і я можу спілкуватися з людиною, він чує мене через домофон. З цим усе добре, але як відчиняти дистанційно двері у такій системі? Може хто знає?
-
Ні.
-
Кого цікавить рент одно бедрумного будинку Redwood avenue 558( сайд бай сайд ) 1000$ з включеною комуналкою і двома паркінг місцями( розетки для підключення авто єсть) ,стіралка і сушка спільна на будинок, Інтернет також уже підключений але не включений в оренду. Поряд дві зупинки до одніє 2-3 хвилини пішки ,а до іншої 5. Можна буде в’їхати з першого лютого чи з кінця січня ( це саблет до листопаду 2023 ). Лендлорд лояльний до Українців і тому рент без кредит скору і робочого контрактну , і оплати на декілька місяців на перед не потрібна. Пишіть в приват чи тут ,як забажаєте.
-
Та не допомагайте. Люди просто використають а потім ще й плюнуть в лице. Радянський менталітет
-
Вы подавали одразу, як пройшли медкомісію та який документ завантажували? Результати або папір з фотографією, що видала клініка. Підкажіть будь ласка
-
Я також могла, самій цікаво стало, тому спитала, без «наїздів»)))