Українська Манітоба
-
Sunwing
-
Ні)
-
А де брали?ціна прям шара
-
Двоє дорослих
-
У ручній валізі
-
Підкажіть будь ласка повер банка в ручній владі чи в чемодані переврзиться
-
Ніж цей
-
Так цей прикольніше
-
Півтори тисячі за одного? Чи за 2 дорослих та дитину?
-
А це пляж бюджетного го елю в домінікані. Ми За двох з половиною Заплатили близько півтори тисячі
-
Так, це пляж в цьому готелі)
-
А з останнього це бюджетно літали в Домінікану пару місяців назад. То водоросдів зовсім не було
-
Ми колись з України летіли на два тижні за три тисЧі доларів. І це з перельотом. Були часи🥺
-
Були там?
-
Якщо домінікана і пунта кара то найліпший готель цей готель Він кращий за Хілтон і дешевший www.booking.com/Share-Os14pk Але там дійсно рай
-
Гарного вечора , підкажіть будь ласка , може хто знає де у манітобі можна знайти гарного кісткоправа він же костоправ , щоб людина знала свою справу , та не робили комедію що треба багато ходити і щось робити
-
Не знаю чи ще актуальна відповідь, але я варила для торту і все було добре з ним👍🏻
-
Так, перший внесок не повертається, порівнюйте ціни, я купляв квитки за місяць до вильоту, різниці великої не було з іншими агрегаторами, а на рахунок платежів, так, там можна більше платежів, головне за тиждень до вильоту виплатити
-
Бачу навіть на 7. Але цікаво яка націнка на цих квитках якщо порівнювати з купівлею у іншому місці, наприклад на сайті перевізника 🤔 ? Є перший внесок, який не повертається я так зрозумів 😉
-
tripsupport.ca/ Можливо комусь знадобиться, можна купити квитки/ тури, і розбити на 4 платежі, двічі купляв квитки в Варшаву і назад, все ок, виплатити потрібно за тиждень до вильоту, для тих хто не любить платити великі суми зразу - в самий раз)
22 Jan 2023, 08:02
84527/231726
3 minutes ago