Українська Манітоба
-
Я мав на увазі умовний «fight», beg me pardon 🙂
-
Також раджу всім оминати це місце, тому що не тільки чайові в цьому місці не дають. Також скорочують години і говорять що це фултайм. Вона не влаштувала нас по спеціальності.
-
Доброго вечора 😊Завтра та у понеділок будуть в наявності пиріжки жарені з🥐 ➡️Капустою ➡️Мʼясом І на десерт будуть порційні шматочки🍰 ➡️Наполеона ➡️Медівник Відібрати можно буде за адресою Logan Ave 1111 Працюю на комерційній кухні. Більше інформації за посиланням ➡️ instagram.com/ukrainian_food_cake_winnipeg?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg== 🎁💥Діє акція до 07.11.2023💥🎁Деталі акції на сторінці Інстаграм Гарного вечора 🤗
-
Я це і мав на увазі , дякую 🙂
-
Доброго дня шановнi друзi. Мене звуть Євген. Ми з моєю сім'єю плануемо переїхати до маленького містечка, де живуть щирі люди. Якщо у вас на роботі є відкриті позиції, буду дуже вдячний за любу інформацію.
-
-
Portage la prairie
-
А в якому ви місті живете?
-
Подумай 100 разів,я живу 70 км від вініпегу то я жалію що ми переїхали з вініпегу. Перше це взагалі відсутній будь який громадський транспорт,дуже мало роботи та маленькі зарплати,нема куди толком піти є 3 магазина і все більше нема куди піти,оренда норм 2 бедрумної квартири 1500+ комуналка,ми вирішили переїхати до вініпегу але застрягли тут і чекаемо номінації.
-
Цікаво навіщо громадський транспорт в місті довжиною всього 6 км ... 3 магазина Walmart, Sobeys, CO-OP. Та ще десь мінімум 5 невеликих супермаркетів.... є аквапарк, куча кафешек.... и це всього місто на 13000 людей.... де нема доунтануну с бомжами та наркоманами..... Це затишне, прикольне місто...
-
Вітаємо, Henn! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)