Українська Манітоба
-
Зрозуміло, дякую
-
Якщо вивчити - то репетитор/онлайн курси платні. Тут вже не має значення місце проживання.
-
Дякую🌹 А якщо потрібно швидко вивчити, приватні курси теж є?
-
Я б дітей самих не відправляв, там такий добрячий лабіринт, легко заблудитись ))
-
A maze in corn (гра слів a maze in / amazing )
-
Курси є, я пройшов тест WELRAC в серпні і вже с початку вересня почались курси ESL 2 дня на тиждень.
-
Майже люба кредитна картка є доброю на початок. Головне вправно ними користуватися і все буде добре
-
Скажіть будь ласка, хто знає, а як там в невеликих містечках з мовними курсами?
-
Продаю свою машину, Honda CR-V 2018, 72935km, 2 комплекти майже нової шини, клін тайтл. Ціна $31к, пишіть у приватні якщо цікаво та є питання. Сейфті можу зробити
-
Цікаво, тільки шо відкрив кредитку Tim Hortons причем онлайн за 5 хвилин, дали ліміт 1500 доларів, я так зрозумів, якшо я буду користуватися то отримаю бонусі на покупки в Tim Hortons - кофе буде безкоштовним😁😁😁😁 Хто користувався.... поділіться на шо ще можно їх поинти тратити
-
Якщо відкриєте умови, то побачите, що саме дає кредитна картка саме для костко. Від інших таких умов немає, звісно ж
-
На інших mastercard хіба немає¿ 👀
-
Тому що там бали і Кешбек:)
-
Не печатка. просто текст внизу і все
-
А нагадайте як нащивається кукурудзяні лабіринти для дітей тут, там де ще ферма є🙄
-
Це не печатка, а ремарка внизу зліва "CUAET".
-
Чому
-
Всім привіт,шукаю роботу зварювальником міг/маг у вініпегу,маю канадський досвід майже 1 рік,також маю 3 сертифіката gmaw csa,можливо хтось знає кому на підприємство потрібні зварювальники. Дякую
-
Як вона виглядає ця печатка приблизно
-
Дякую буду знати га всякий випадок
22 Jan 2023, 08:02
84678/230657
4 minutes ago