Українська Манітоба
-
Мабуть, від контори-орендодавця залежить.
-
це хіба що ті, хто вже не планує потім ні в Канаду, ні в США повертатись
-
так хто знає чи буде в цьому районі робота протягом року. Їздити на другий кінець міста так собі
-
Однак, знайти досить просто. Можна написати, що даєте 50% знижки на перший місяць за свій рахунок - і тоді знайдуться люди. Це якщо вже вкрай вам треба і не можете швидко знайти.
-
Подружка, доречі, вже сьогодні і на роботу вийшла - там у себе «на районі» в продуктовий супермаркет. Це мінімалка, канєшна, але це початок. І робота знайшлася за кілька днів. Англійська у неї, правда, десь lower intermediate, тобто розуміє цілком, шо від неї хочуть, ну млже іноді відповісти не може.
-
Теж чув
-
Але люди просто покидають житло і в аеропорт😁
-
ну ви зобов"язуєтесь по контракту на рік. Як не знайдете, то будете платити самі
-
Тоді оплати до кінця контракту
-
ого, а якщо не вийде знайти когось. наприклад треба терміново їхати
-
це коли ви хочете достроково припинити договір оренди, але мусите знайти когось на своє місце. Тоді лендлорд заключає договір з новим тетантом до часу завершення вашого контракту.
-
Так я не знаю, питаю )
-
З'їхати раніше терміну. Треба буде знайти заміну собі
-
Насправді, як повезе. У нас були два паралельних процеси по ренту. Перший, де живемо, все швидко, 3 дні на все про все. Другий-через місяць отримав відповідь
-
що таке "здати в саблет"
-
Ви всьо врьоті, нема житла, нема роботи, гроші на дорозі не валяються😂
-
півгодини, година?
-
Ааа, може якщо дорога крута квартира, то тоді складніше отримати погодження.
-
Так, це нормальний район. Зрештою, ви ж не селитесь в будь-якому районі на роки. Квартиру завжди можна здати в саблет, якщо щось знайдеться краще. Я не знаю, в кого які пріоритети, однак квартира за 880 від Active Management не є поганим варіантом
-
Я дивилась на сайтах контор-орендодавців безпосередньо. Там, мені здається, краще зрозуміти шо є в наявності. Квартиру що сподобалася зняли у контори Smith Agency.
22 Jan 2023, 08:02
8471/231272
about an hour ago