Українська Манітоба
-
Через це тут і так депресивно. Все одне від одного далеко. Навіть з авто добиратись до робити 30 хв в межах міста …тут як в задзеркаллі: їздять на авто щоб побігати в спорт залі на дорожчі, їдять пластикову їжу щоб запити все бадами і шайками; всі дуже милі та люб’язні, але всі на антидепресантах і ходять до психологів (бо ж втомлює весь час притворятись»
-
Усім Яка логіка їхати на авто щоб погуляти пішки Для чого робити такі відстані між об’єктами.. Вся світова екологічна і економічна спільнота агітує за використання громадського транспорту , зменшення викидів від авто. Таке враження , що тут зробили все щоб зробити життя некомфортним 🤣
-
Бо все ще все що не Європа - село. Люди ще не дожили до урбанізму в північній Америці
-
В великих містах по типу вінніпука,едмонтона,калгарі повільно але йде до того
-
Why change something that actually works most of the time?
-
Значить дуже добре живеться якщо срач за урбанізацію
-
Не все так погано. В Канаді і США по трошки але все йде до того щоб робити міста комфортними не тільки для автомобілів.
-
1/3 міста це парковки. Озеленення теж немає. Я думаю в північній Америці більшість таких міст. Думаю це через те що люди тут живуть по принципу : "моя хата з краю, що поза хатою не мої проблеми".
-
Бумер, це рофл
-
Близько 300