Українська Манітоба
-
Пане Дмитро, ми напевне з вами ніколи автобусами не їздили і живемо у паралельній реальності м.Вінніпег 😂
-
Ми знаємо, на якому місці Вінніпег в Канаді за підтримкою українців. На першому місці
-
Зручно і комфортно. Громадський транспорт, чистота і медицина це завдання держави. Можна і вертоліт свій купити і цих проблем не помітити. Але від цього пробеми нікуди не зникнуть…
-
Ось так ви мене нерозумним назвали 😔
-
З часом, до всього звикається
-
Тому що це ЗРУЧНО та КОМФОРТНО Поїхати власним авто куди завманеться й повернутися до дому коли захотілося :) Тому що відстані в Канаді вимірюються ГОДИНАМИ, а не кілометрами. Тому що площа Манітоби дорівнює площі України, а населення - місту Харкова. Тому що люди звикли мати персональний простір :)
-
Бо я сумніваюсь що місто не може закрити вакансію на водія. Навіть якщо їх треба 50.
-
Тому я на роботі завжди стирчу пів години «до»🤣але мова не про те. Мова про те що тут є така проблема і може інколи треба просто визнати це ..
-
бо постійно то когось в’бють , то заріжуть За певно останніх 20 років у Winnipeg Transit було, певно, два вбивства водіїв. Так, і це багато, бо не мало б бути взагалі. Однак, люди розганяють тих два трагічних випадки, ніби це стається щодня.
-
Я вважаю, що розумна людина може врахувати ситуацію з транспортом і не запізнюватись на роботу. Звісно ми всі підлаштовуємося.
-
Ага)) у реальному часі пише що приїде автобус через 3 хвилини , потім не приїжджає взагалі , але кожни 3 хвилини пише що їде 😂
-
а якщо дивитись блогерів і читати канали то все погано.
-
Я розумію. Багато хто живе у негативній паралельній реальності, де все погано
-
Чому це? Навпаки. Просто це дуже проста задачка - не запізнитись на роботу. Вона не вирішує проблему. Не можна її заперечувати. Можливо це питання вже вирішується. Потрібен час.
-
Ну так коли я порізав руку не погано так, мене прийняли швидко і все зробили нормально
-
Ні, це додаток, який показує в реальному часі
-
А воно так і не прибуде
-
Так воно ж змінюється 😂 там може 30 хвилин писати що прибуває через хвилину
-
Та то був сарказм, я з вами на 1000% погоджуюсь
-
Так Коли ти ще не на зупинці 🤣
22 Jan 2023, 08:02
84811/230232