Українська Манітоба
-
бо постійно то когось в’бють , то заріжуть За певно останніх 20 років у Winnipeg Transit було, певно, два вбивства водіїв. Так, і це багато, бо не мало б бути взагалі. Однак, люди розганяють тих два трагічних випадки, ніби це стається щодня.
-
Я вважаю, що розумна людина може врахувати ситуацію з транспортом і не запізнюватись на роботу. Звісно ми всі підлаштовуємося.
-
Ага)) у реальному часі пише що приїде автобус через 3 хвилини , потім не приїжджає взагалі , але кожни 3 хвилини пише що їде 😂
-
а якщо дивитись блогерів і читати канали то все погано.
-
Я розумію. Багато хто живе у негативній паралельній реальності, де все погано
-
Чому це? Навпаки. Просто це дуже проста задачка - не запізнитись на роботу. Вона не вирішує проблему. Не можна її заперечувати. Можливо це питання вже вирішується. Потрібен час.
-
Ну так коли я порізав руку не погано так, мене прийняли швидко і все зробили нормально
-
Ні, це додаток, який показує в реальному часі
-
А воно так і не прибуде
-
Так воно ж змінюється 😂 там може 30 хвилин писати що прибуває через хвилину
-
Та то був сарказм, я з вами на 1000% погоджуюсь
-
Так Коли ти ще не на зупинці 🤣
-
це справа міста. Щоби витратити більше на транспорт треба скоротити витрати на поліцію наприклад. Або підняти проперті такс який всім подобається коли він вищій.
-
Winnipeg Bus Live - дивіться, автобуси навіть можуть прибувати раніше. Однак, на десяток автобусів, лише от два late
-
Чудово що ви не потрапляли в гірші ситуації
-
Я їздив різними автобусами з River Heights до Downtown, з Transcona до Downtown багато років. Як на роботу, так і до універу Вінніпегу. Можливо, був лише десяток разів, коли автобус запізнився.
-
Я приїхала з України
-
польский фронт же
-
А чому не визнати, що в цій країні/місті/ селі є проблеми? Коли мені кажуть іноземці що в Україні корупція - я не лізу з шкіри щоб довести , що того нема .
-
Війна? Яка війна? Дивлячись як себе тут деякі поводять-таке враження що про війну і не чули
22 Jan 2023, 08:02
84819/231707
about an hour ago