Українська Манітоба
-
Ті блогери отримати по 3 тисячі і поїхали геть з Канади вже
-
Оо маю ідею для «блогерів» на «конТент» - розказуйте про погані автобуси м.Вінніпег 😂
-
Зараз підрахую скільки разів били вікна і обкрадали авто за той період що я працюю
-
вчора моєму другу обікрали машину іншому розбили вікна і обікрали ще в одного вкрали номери і це все за 4 місяці лише з моїх знайомих
-
А чому жити в місті, яке не подобається, мучитись і клясти всіх і вся?
-
Це ви все знаєте
-
де не хоче працювати?
-
Так там теж ніхто не хоче працювати . Не знаєте чому ?
-
Якось я залишив гаманець на столі у кафешці в універі Вінніпегу. Прийшов за 20 хвилин - і чудо: гаманець був на тому самому місці.
-
А чому всім мусить тут подобатись ?
-
так ви ж кажете що дуже просто вирішити проблему - взяв і добавив автобус.
-
Зараз якесь нашестя тих блогерів. Як саранча
-
а цей анекдот, що Канада більш беспечна ніж Японія або Тайвань? люди наутбуки на столі залишають, телефони в кафе та ресторанах, бо знають, що все буде добре в Канаді не треба нічого залишати, самі візьмуть з твоєї кишені або машини)
-
Тут і так дуже мало поліції… на звичайні виклики без прямої загрози вони взагалі не приїжджають. Можете кидати помідорами і казати що я теж сліпа, дурна і не розумна. Я про це можу ще буде багато сказати, але кому воно потрібне.
-
Типова російська пропаганда
-
Бо вони неправдиві.
-
Є різниця, як говорити, правда? Якщо першим коментом ставити всім діагноз і кидатись російськими наративами, то це є окей, по-вашому?
-
Якщо в Україні літають ракети то можливо було б недоречним (на даний час) поливати тут країну брудом яка надала прихисток, logical right?
-
тому що іноді то не баг а фіча
-
Ви себе рекомендуєте і заявляєте як толерантне суспільство, де кожен може бути тим хто хоче, то чому вас всіх так заїли мої коментарі?
22 Jan 2023, 08:02
84845/230571
6 minutes ago