Українська Манітоба
-
так ви ж кажете що дуже просто вирішити проблему - взяв і добавив автобус.
-
Зараз якесь нашестя тих блогерів. Як саранча
-
а цей анекдот, що Канада більш беспечна ніж Японія або Тайвань? люди наутбуки на столі залишають, телефони в кафе та ресторанах, бо знають, що все буде добре в Канаді не треба нічого залишати, самі візьмуть з твоєї кишені або машини)
-
Тут і так дуже мало поліції… на звичайні виклики без прямої загрози вони взагалі не приїжджають. Можете кидати помідорами і казати що я теж сліпа, дурна і не розумна. Я про це можу ще буде багато сказати, але кому воно потрібне.
-
Типова російська пропаганда
-
Бо вони неправдиві.
-
Є різниця, як говорити, правда? Якщо першим коментом ставити всім діагноз і кидатись російськими наративами, то це є окей, по-вашому?
-
Якщо в Україні літають ракети то можливо було б недоречним (на даний час) поливати тут країну брудом яка надала прихисток, logical right?
-
тому що іноді то не баг а фіча
-
Ви себе рекомендуєте і заявляєте як толерантне суспільство, де кожен може бути тим хто хоче, то чому вас всіх так заїли мої коментарі?
-
Продам Ліжко+ матрас( Queen size) 500 Розумний торг доречний)
-
себе поводять? це якесь має значення на той факт, що в країні війна і літають ракети?
-
Чому про проблеми можна говорити тільки вам ? А якщо я недавно приїхала , то права на думку не маю?
-
То я вам вказав що воно не відповідає дісності і то його думка
-
Мене за 19 років 19 раз різали на автобусі - але після 15гд очікування в emergency кожного разу - рятували
-
А хто не визнає? Це очевидно. В багатьох містах Канади є проблеми. Немає ідеальних ніде. Однак, Вінніпег - чудове місто. А, і підтримка українців тут на першому місці в Канаді.
-
Я переказала вам слова водія автоуса. Ви ж канадці , ви ж любязні та толерантні. Чи то тільки маска?
-
вони є, але вони не є першочерговими і критичними.
-
в Європі ти як біженець , якщо вирішиш залишитися, то це буде дуже важко зробити в канаді легше з цим
-
немає прямих рейсів же
22 Jan 2023, 08:02
84855/231272
40 minutes ago