Українська Манітоба
-
Ну як можна зрозуміти «не витрачали час», ось я бачив цих блогерів, приїхав і мені подобаються. Я не кажу що проблем немає, але ядро мого стилю життя, цілі яку я бачу, все супер. Так і з чого б це я повинен слухати блогерів?! Напевно ж в кожного індивідуально все. А якщо вам не подобається, подякуйте людям Яків вам допомогли, країні яка прихистила, та оберуть ту яка дійсно подобається. Може десь і існує країна в якій все буде ідеально саме для вас
-
Вітаємо, LILETHER (Etir)! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Серйозно? А хто працює з канадським урядом і закликає до більшої допомоги Україні? Ми це робили ще з грудня 2021 року на кожному телеканалі Канади з дня в день, на кожних зустрічах з урядовцями, використовували будь-яку можливість, щоб Канада і інші країні надавали зброю. Це робила українська діаспора, коли Зеленський казав усім в Україні про шашлики. І CUAET був зроблений урядом за три тижні саме через шалений тиск на них з боку української громади.
-
Конгрес Українців Канади - Манітоба розпочав співпрацю з муніципалітетом Вінніпегу щодо працевлаштування українців водіями автобусів у Winnipeg Transit. Зацікавлені можуть приходити до офісу КУК Манітоба за адресою 935 Main St з 9 до 12 з понеділка по четвер. Також можете писати приватно Kathy Landygo через Facebook. Кандидати та кандидатки повинні розмовляти англійською. Водій муніципального транспорту - це завжди добра робота з хорошими бенефітами.
-
Діагноз