Українська Манітоба
-
Я читала в групах, що КУК домовився про набір українців. Варто спробувати!
-
ну вони можуть тікать куди завгодно з канадським паспортом) а українці з укр паспортом лише до якогось періоду
-
так, треба тікати звідси. Тут 100%
-
і ще зверху скажуть, що треба тікать звідси
-
ну просто наприклад в мене багато знайомих Канадців, які народилися (вони не українці і навіть не мають коріння) але вони ніколи не реагують, якщо ти їм щось скажеш про Канаду вони навпаки ПЕРШІ почнуть її обсирати
-
Тобто Уряд зробив кроки всупереч настроям своїх виборців?
-
Серйозно? А хто працює з канадським урядом і закликає до більшої допомоги Україні? Ми це робили ще з грудня 2021 року на кожному телеканалі Канади з дня в день, на кожних зустрічах з урядовцями, використовували будь-яку можливість, щоб Канада і інші країні надавали зброю. Це робила українська діаспора, коли Зеленський казав усім в Україні про шашлики. І CUAET був зроблений урядом за три тижні саме через шалений тиск на них з боку української громади.
-
Зараз за логікою "CUAET - це уряд, а не люди" скажуть, що КУК - це також щось абстрактне, а не люди
-
Вище переслала повідомлення
-
скільки оголошень про збір коштів на лікування ви бачили в Манітобі в якій треш?
-
Друзі, у вас надто багато вільного часу 🥰 можна навіть почати нове хобі :)
-
Конгрес Українців Канади - Манітоба розпочав співпрацю з муніципалітетом Вінніпегу щодо працевлаштування українців водіями автобусів у Winnipeg Transit. Зацікавлені можуть приходити до офісу КУК Манітоба за адресою 935 Main St з 9 до 12 з понеділка по четвер. Також можете писати приватно Kathy Landygo через Facebook. Кандидати та кандидатки повинні розмовляти англійською. Водій муніципального транспорту - це завжди добра робота з хорошими бенефітами.
-
Привіт , підкажи будь ласка можливо ти маєш знати хто є добрий хіропрактик або остеопат
-
у вас? чи де
-
Діагноз
-
типу всюди плюси і мінуси але в Торонто набагато більше розваг, вночі багато людей на вулицях, гарніше
-
кругом треш.
-
ну так якщо для мене в Манітобі треш, то що тоді для мене Онтаріо?
-
Цікаво де про це почитати ....може хтось посиланням в мене швернути....
-
У Вінніпезі та Манітобі в рази краща ситуація з медициною, ніж у Онтаріо. Кажу це як людина, яка має змогу порівняти.
22 Jan 2023, 08:02
84920/230097
35 minutes ago