Українська Манітоба
-
Конгрес Українців Канади - Манітоба розпочав співпрацю з муніципалітетом Вінніпегу щодо працевлаштування українців водіями автобусів у Winnipeg Transit. Зацікавлені можуть приходити до офісу КУК Манітоба за адресою 935 Main St з 9 до 12 з понеділка по четвер. Також можете писати приватно Kathy Landygo через Facebook. Кандидати та кандидатки повинні розмовляти англійською. Водій муніципального транспорту - це завжди добра робота з хорошими бенефітами.
-
Привіт , підкажи будь ласка можливо ти маєш знати хто є добрий хіропрактик або остеопат
-
у вас? чи де
-
Діагноз
-
типу всюди плюси і мінуси але в Торонто набагато більше розваг, вночі багато людей на вулицях, гарніше
-
кругом треш.
-
ну так якщо для мене в Манітобі треш, то що тоді для мене Онтаріо?
-
Цікаво де про це почитати ....може хтось посиланням в мене швернути....
-
У Вінніпезі та Манітобі в рази краща ситуація з медициною, ніж у Онтаріо. Кажу це як людина, яка має змогу порівняти.
-
їжа мені тут нормальна, і овочі, і фрукти +вони гарно виглядають головне читати склад, щоб не насипали кудись зайвого цукру типу як в старбаксі, коли кава якась 700 ккал
-
а якщо нехворий то погано? Саме той факт, що в випадку чогось серйозного не потрібно буде побиратися щоб отримати лікування?
-
Можна пластикові помідори вирощувати, наприклад
-
Всім привіт,шукаю роботу зварювальником міг/маг у вініпегу,маю канадський досвід майже 1 рік,також маю 3 сертифіката gmaw csa,можливо хтось знає кому на підприємство потрібні зварювальники. Дякую
-
я скажу так якщо ти хворий онкологією або важкою хворобою-тут добре бо це в лікарні але не волк ін
-
Скоро випаде сніг і часу не буде точно 😂
-
Ну все, Ви тепер в секті. Дороги назад немає.
-
і на смак, і вигляд, і розмір
-
можливо і виглядає як пластик, але мені подобається)
-
але потрібно на етапі дігностики діяти самотужки
-
То навпаки, буде тотальний апокаліпсис 😄
22 Jan 2023, 08:02
84931/230093
about 3 hours ago