Українська Манітоба
-
Вітаю всіх. Маю до вас питання. Працюю на роботі більше 2 місяців full time і вчора на роботі отримала невеличку травму. Був складений Notice of injury. В той же день відвідала госпіталь і отримала письмову рекомендацію повернутись до роботи 22 вересня.Але сімейного лікаря не маю і як оформити лікарняний не розумію.Може хтось знає як в цьому випадку діяти далі?
-
Дякую. У walk-in clinic мені оформлять лікарняний?
-
Розбавлю цей constant whining - ми лише тиждень в Домінікані і вже сумуємо за Вінні) я навіть вже снігу хочу 😂🙈 може це я правда сонячний удар 👊 отримала Нам подобається Канада, Манітоба, Вінніпег 😇 Працюємо, відпочиваємо, досліджуємо Манітобу 🚘 безпечно, бо ракети не літають над головою. Безхатьки мене не турбують) з медициною в мене гарний досвід. Навіть не маю на що поскаржитись 😬😅 В Києві мали досить непоганий рівень життя, тут стало навіть краще. По статистиці (якщо я не помиляюсь), негативні коментарі людям хочеться частіше залишати, ніж позитивні. Тому моя черга сьогодні поділились чимось позитивним та подякувати українській спільноті за таку колосальну підтримку та допомогу для українців та України ❤️
-
Сорі, не розумію як це average? Це добре чи погано?
-
Вже ділилась трішечки раніше) Зараз вам в особисті перешлю )