Українська Манітоба
-
Як на мене, Костко не вартує щорічної сплати за членство, бо а) ціни на продукти такі самі, як і скрізь та б) зʼїздити в Костко - це лютий треш на півдня з натовпом людей та чергами (ну, це для мене особисто треш, бо я дуже сильно людей не люблю аххаха) та в) там «оптові» пакунки продуктів, а мені не треба пак з 6 йогуртів, мені треба один (1) йогурт і все. Але є палкі прибічники Костко, яким все як раз дуже норм і задовільняє. Доречі, ліки та багато електро- та господарських товарів там часто бувають за дійсно приємною ціною. Ще прибічники Костко цінють його за дешевший бензин, але як на мене зекономити пару доларів, витративши 30 хвилин на чергу до бензоколонки - це сумнівна перевага. А ще є люди, які люблять товари марки Kirkland (це прайват лейбл Костко), ну от вони їм смачні та класні. Ясно, що треба скуплятись в Костко за цими товарами. Коротше, краще за все - спробувати відвідати Костко з друзями, маючими членство, і вирішити для себе.
-
Працював у костко роки, є речі які не потрібно купляти: книжки наприклад
-
Мʼясо найкраще в костко, всю хімію для дому, всі продукти
-
якщо брати точково певний продукт за яким приїхали і знаєте ціни на все інше +- то буде економія. Взагалі там все зроблено так щоб ви купили набагато більше ніж вам треба. Тобто в перерахунку на 100 грам може і дешевше але половину ви або викините або кудись дінете аби не пропало
-
Саме так. Клієнт майже завжди правий і гроші повертають дуже легко. Не розумію, чому люди скаржаться на сервіс. В Україні такого немає просто. Ви не зможете повернути, наприклад, відкриту банку варення чи сметани, тільки тому що вам не сподобався смак.
-
І ще одне, в Костко можна повернути практично все. Ви можете купити лижні рукавиці у Ванкувері, попробувати їх на сезон та повернути назад вже у Вінніпезі
-
Якщо ви полюбляєте лижі то за пропусками на підйомники (banff sunshine/lake louise/kickinhorse) вам лише в Костко - кращий deal не знайдете
-
Ну це виключення, а не правило. Багато хто повертає виключно дефектний товар. While no legal obligation exists for businesses to accept returned items unless they are defective, retailers and other businesses generally agree that offering refunds or exchanges is a critical part of developing and maintaining good customer relations. www.consumerhandbook.ca/en/topics/products-and-services/refund-and-exchange/#:~:text=While%20no%20legal%20obligation%20exists,exchange%20policy%20before%20you%20buy.